Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
19 Huizen te koop op SiciliŽ - ItaliŽ 13 Woningen te koop in Veneto - ItaliŽ 1 Huizen te koop in Friuli Venezia Giulia - ItaliŽ 22 Huizen te koop in Trentino Alto Adige - ItaliŽ 35 Huizen te koop aan het Lago Maggiore - ItaliŽ 463 Huizen te koop aan het Comomeer - ItaliŽ 44 Woningen te koop aan het Luganomeer - ItaliŽ 26 Woningen te koop aan het Gardameer - ItaliŽ 39 Huizen te koop in Lombardije - ItaliŽ 36 Huizen te koop in Valle d`Aosta - ItaliŽ 231 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 13 Woningen te koop in Emilia Romagna - ItaliŽ 373 Woningen te koop in LiguriŽ - ItaliŽ 398 Huizen te koop in Toscane - ItaliŽ 663 Huizen te koop in de Marken - ItaliŽ 448 Woningen te koop in UmbriŽ - ItaliŽ 54 Woningen te koop in Lazio - ItaliŽ 26 Huizen te koop in de Abruzzen - ItaliŽ 0 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 38 Huizen te koop in ApuliŽ - ItaliŽ 15 Huizen te koop in CampaniŽ - ItaliŽ 3 Woningen te koop in Basilicata - ItaliŽ 13 Woningen te koop in CalabriŽ - ItaliŽ 40 Woningen te koop op SardiniŽ - ItaliŽ

KOOP WONINGEN ITALIE


Een woning of huis kopen in ItaliŽ?Op deze site treft u huizenaanbod van 3.024 woningen in ItaliŽ aan gesorteerd per Italiaanse Regio.


Alle regio's van ItaliŽ met ruim huizenaanbod van Koopwoningen in ItaliŽ

Woningaanbod ItaliŽ per Regio:

3012 Huizen te koop in geheel Italie

Woningen aan de bekende meren van Italie:

463 Huizen te koop aan het Comomeer

26 Huizen te koop aan het Gardameer

35 Huizen te koop aan het Lago Maggiore

44 Huizen te koop aan het Luganomeer

Regio's van ItaliŽ:

26 Huizen te koop in de Abruzzen

3 Huizen te koop in Basilicata

13 Huizen te koop in CalabriŽ

15 Huizen te koop in CampaniŽ

13 Huizen te koop in Emilia Romagna

1 Huis te koop in Friuli Venezia Giulia

39 Huizen te koop in Lombardije

54 Huizen te koop in Lazio

373 Huizen te koop in LiguriŽ

663 Huizen te koop in de Marken

231 Huizen te koop in Piemonte

38 Huizen te koop in ApuliŽ

40 Huizen te koop op SardiniŽ

19 Huizen te koop op SiciliŽ

22 Huizen te koop in Trentino Alto Adige

398 Huizen te koop in Toscane

448 Huizen te koop in UmbriŽ

36 Huizen te koop in Valle d`Aosta

13 Huizen te koop in Veneto
 


Ons aanbod van woningen in ItaliŽ

Het aanbod van woningen in ItaliŽ ontvangen wij rechtstreeks van Italiaanse en Nederlandse makelaars en particulieren. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in ItaliŽ.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op ťťn van de Italiaanse Regio’s heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van de gewenste Provincie en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Villa met een zwembad en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld Toscane.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie Villa in de Marchť met een zwembad, een grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen aan een Golfterrein. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.
 

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in ItaliŽ, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Italie.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!