Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty .. second homes .. emigration
.. .. ..
19 Huizen te koop op SiciliŽ - ItaliŽ 18 Woningen te koop in Veneto - ItaliŽ 0 Huizen te koop in Friuli Venezia Giulia - ItaliŽ 26 Huizen te koop in Trentino Alto Adige - ItaliŽ 41 Huizen te koop aan het Lago Maggiore - ItaliŽ 501 Huizen te koop aan het Comomeer - ItaliŽ 46 Woningen te koop aan het Luganomeer - ItaliŽ 39 Woningen te koop aan het Gardameer - ItaliŽ 50 Huizen te koop in Lombardije - ItaliŽ 31 Huizen te koop in Valle d`Aosta - ItaliŽ 280 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 19 Woningen te koop in Emilia Romagna - ItaliŽ 405 Woningen te koop in LiguriŽ - ItaliŽ 393 Huizen te koop in Toscane - ItaliŽ 650 Huizen te koop in de Marken - ItaliŽ 433 Woningen te koop in UmbriŽ - ItaliŽ 64 Woningen te koop in Lazio - ItaliŽ 24 Huizen te koop in de Abruzzen - ItaliŽ 0 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 29 Huizen te koop in ApuliŽ - ItaliŽ 3 Huizen te koop in CampaniŽ - ItaliŽ 9 Woningen te koop in Basilicata - ItaliŽ 20 Woningen te koop in CalabriŽ - ItaliŽ 54 Woningen te koop op SardiniŽ - ItaliŽ

KOOP WONINGEN ITALIE


Een woning of huis kopen in ItaliŽ?Op deze site treft u huizenaanbod van 3.174 woningen in ItaliŽ aan gesorteerd per Italiaanse Regio.


Alle regio's van ItaliŽ met ruim huizenaanbod van Koopwoningen in ItaliŽ

Woningaanbod ItaliŽ per Regio:

3158 Huizen te koop in geheel Italie

Woningen aan de bekende meren van Italie:

501 Huizen te koop aan het Comomeer

39 Huizen te koop aan het Gardameer

41 Huizen te koop aan het Lago Maggiore

46 Huizen te koop aan het Luganomeer

3 Huizen te koop aan het Iseomeer

Regio's van ItaliŽ:

24 Huizen te koop in de Abruzzen

9 Huizen te koop in Basilicata

20 Huizen te koop in CalabriŽ

3 Huizen te koop in CampaniŽ

19 Huizen te koop in Emilia Romagna

50 Huizen te koop in Lombardije

64 Huizen te koop in Lazio

405 Huizen te koop in LiguriŽ

650 Huizen te koop in de Marken

280 Huizen te koop in Piemonte

29 Huizen te koop in ApuliŽ

54 Huizen te koop op SardiniŽ

19 Huizen te koop op SiciliŽ

26 Huizen te koop in Trentino Alto Adige

393 Huizen te koop in Toscane

433 Huizen te koop in UmbriŽ

31 Huizen te koop in Valle d`Aosta

18 Huizen te koop in Veneto
 


Ons aanbod van woningen in ItaliŽ

Het aanbod van woningen in ItaliŽ ontvangen wij rechtstreeks van Italiaanse en Nederlandse makelaars en particulieren. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in ItaliŽ.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op ťťn van de Italiaanse Regio’s heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van de gewenste Provincie en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Villa met een zwembad en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld Toscane.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie Villa in de Marchť met een zwembad, een grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen aan een Golfterrein. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.
 

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in ItaliŽ, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Italie.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!