Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty .. second homes .. emigration
.. .. ..
<< Terug naar zoekresultaat
    
Mijn bewaarlijst (0)

Antillen - Aruba - Paradera

Vraagprijs € 599.000

Vraagprijs € 599.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Curaçao te koop

Beschrijving:  


Altijd al op Aruba willen werken en wonen, het meest mooie en veilige eiland van de Nederlandse Antillen?

Bekijk uw mogelijkheden, en start b.v. uw bed and breakfast of airbnb,of koop gewoon een mooi ruim huis, wellicht de mooiste op Aruba, op 2700 m2 eigendomsgrond, op een geweldige plek met uitzicht over het eiland, en met alle voorzieningen, voor de excecutiewaarde.

Dit tropische onder archituur gebouwde twee verdiepingshuis ( 2x250m2) met aansluitende tuin ( 2200 m2)is geheel ommuurd.De bovenverdieping, welke volledig separaat is van de beneden verdieping, is voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers/toiletten, walkinnclosset, pantry, grote living en open keuken met alle apparatuur. Groot balcon ( 100m2) met prachtig uitzicht.
De benedenverdieping bestaat uit een appartement met slaapkamer, badkamer/toilet, living met open keuken en openslaande deuren naar de tuin en pool, een garage, opslag, wasruimte met alle voorzieningen, en een carport voor drie auto,s. De tropisch ingerichte tuin met wandelpaden van klinkers, is compleet met verlichting, dripsysteem, rotspartijen en met een groot zwembad. Het huis is voorzien van zonnepanelen.( energieneutraal), beveiligingsinstallatie, en is in een een top conditie,en vraagt geen tot weinig onderhoud.
De woning heeft voorzieningen die het verblijven in de tropen convertabel maken, zoals grote dakoverstekken,( geen zon op de muren) houten shutters, en aansluitend aan de living een op de wind liggend overkapt balcon. Door deze voorzieningen en de ligging is het ook een koel huis.
Er is ruimte en een verkrijgbare vergunning voor het bijbouwen van appartementen op het terrein.( een zeer aantrekkelijke verdienste op Aruba))
De eigenaar is bereid om een deel van de koopsom te financieren bij gebleken financiële geschiktheid, of huurkoop.
Verder is de eigenaar ook bereid om de woning te ruilen voor een passende woning in Nederland, liefst centraal gelegen in het land.

Johnsnel@live.com
Vragen? 00316 82425233
Taxatierapport beschikbaar.
Prijs is nagenoeg gelijk aan executiewaardeStel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend bij de uitgever of de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere aanbieder:


Naam: J.Snel
Tel: 0684659667Servicegedeelte:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn woninglijst

Toon alle objecten in mijn woninglijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: