Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Oostenrijk - KarinthiŽ - Weitensfeld

Vraagprijs Ä 265.000

Vraagprijs Ä 265.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Oostenrijk te koop


Beschrijving:  


Een woon- winkel of bedrijfspand in het centrum van een gemoedelijk dorp Weitensfeld.
Het object blinkt in de bovenwoning uit qua kwaliteit en afwerking waarbij het gehele gebouw in een goede staat verkeerd. De ruimtes op de BG. die nu als winkel benut worden zijn geschikt voor extra woonruimte, praktijkruimtes, of gewoon weer winkel ruimte b.v. een boetique of zelf een leuk cafť.
Ind. woning op 1e verd. Eigen entree met fraaie authentieke trapopgang met ruim voorportaal / Garderobe op de verdieping. Een centrale hal / overloop die uitkomt in de zeer ruime woonkamer met eethoek, De keuken is een open keuken in moderne stijl v.v. alle benodigde apparatuur. Eetruimte en keuken zijn gescheiden door een gezellige in stijl ontworpen eetbar. Verder zijn er twee zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met inloop kledingkast achter het tweepersoonsbed. Eveneens ruime badkamer met bad, douche en dubbele wastafelcombinatie. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte en ook is er een speciale kamer voor was- droogmachine en strijkgoed. De afwerkingen in de woning zij stijlvol en licht mede door de vele grote ramen die allen zijn v.v. dubbelglas. Vanuit de eethoek heeft men toegang tot het balkon die uitkijkt over de grote achtertuin met overdekt terras.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen gťťn enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


InterProject, KarinthiŽ Oostenrijk
Gnesau 64
AT-9563 Gnesau
Oostenrijk

Contactpersoon: Dhr. Koolhof of Mevr. Moolhuijsen
Tel. 0043-664 7358 3835
Tel. 0043-650 5916 748
http://www.interproject.at

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Oostenrijk: 43 objecten
  

Kantoorinformatie:


Advies en betrouwbare begeleiding bij uw zoektocht naar een tweede huis, woning of bedrijf in Oostenrijk. Ook indien u een emigratie naar KarinthiŽ overweegt kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden. Bij het proces van een nieuwe start in KarinthiŽ Oostenrijk mochten wij al velen een helpende hand bieden op velerlei gebied. Met onze ruime ervaring in de Oostenrijkse huizenmarkt en alle aanverwante opties mogen wij ons verheugen in een ruim aanbod van diverse huizen, woningen en bedrijfspanden evenals grondstukken die ons vaak rechtstreeks door eigenaars in de regio KarinthiŽ worden aangeboden. Vanuit onze projectmatige activiteiten zijn wij gespecialiseerd in allerhande ondersteunende en begeleidende taken bij de aankoop, bouw of verbouw van b.v. winkels, huizen, pensions en appartementen. (Zie uitgebreide info hierover op onze eigen Homepage.) Wij wonen en leven zelf in het mooie en zonnige KarinthiŽ en kennen hier de weg. De plaatselijke begrippen en gewoonten kunnen wij voor u duidelijk en helder vertalen. Om uw droom van een eigen huis of bedrijf in Oostenrijk te verwezenlijken bieden wij u een deskundig netwerk, en begeleiden u door het hele traject van aanvraag tot de uiteindelijke overdracht. Hier houdt het echter voor ons niet op want onze kracht ligt in het bijzonder in de blijvende betrokkenheid na de koop en eventuele emigratie. Wij werken volledig transparant, onafhankelijk en bovenal eerlijk voor u. Samen met ons deskundig netwerk zorgen wij ervoor dat uw droom niet op een deceptie uitloopt maar dat u met volle teugen kan genieten van het wonen in deze voor velen nog ongekende fraaie omgeving.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Oostenrijk

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: