Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nedersachsen - Hannover-Region - Stadthagen

Vraagprijs € 649.000

Vraagprijs € 649.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Paardenliefhebbers !!! Geen droom maar werkelijkheid ! In een schitterend bosrijk heuvellandschap, grootschalig paardenobject met rijhal, extra hal, 35 paardenboxen, schuur, landerijen en verdere paardenuitrusting met eveneens nog de mogelijkheid meerdere hectares bij te kopen. Ook voor 2 gezinnen.

LOCATIE: 31653 Stadthagen. District: Schaumburger Land Landkreis: Schaumburg

REGIO: t.h.v. Oldenzaal- Enschede- Osnabrück in Duitse regio Stadthagen-Schaumburg (D)

KENMERKEN:
Soort object: paardenobject
Ligging: landelijke sfeer, rustig, dorpsrand, grenzend aan omliggende velden/ landerijen
Bouwjaar: woning 1958 waarna gerenoveerd, rijhal 2001, 2e hal 1983 (ca 700 m2)
Woonopp.: zie plattegronden, extra woonruimte met 2e wooneenheid
Perceelsopp.: ca. 38000 m2 met mogelijkheid tot ca 40 hectare bij te kopen.
Buitenruimte: landerijen, weiland, paddocks, longeercirkel enz.
Bijgebouwen: rijhal met boxen
Verwarming: centrale verwarming op gas.
Overig: nog 2e wooneenheid beschikbaar voor klein gezin of alleenstaande

OMSCHRIJVING:
Op een rustige locatie in landelijke sfeer aan de rand van het dorp, bevindt zich dit grootschalig paardenobject te midden van een bosrijk heuvellandschap in een plattelandskern van het buitengebied Stadthagen. Perceelsoppervlakte maar liefst ca 3,8 ha met de mogelijkheid nog tot 40 hectare aan extra landerijen bij te kopen.. Oorspronkelijk bouwjaar woonhuis omstreeks 1958, waarna in de loop der jaren, regelmatig aan de tijd aangepast. Bouwjaar bijgebouwen: rijhal met boxenstal (48 x 22m) in het jaar 2001, tweede vrijdragende hal (700 m2) in het jaar 1983. Dit paardenobject is een unieke gelegenheid voor gepassioneerde paardenhouders met expansiedrift en professionele ambities door de aanwezigheid van rijhal, 35 royale paardenboxen, reserve-hal (700m2), paddocks, opslagruimte hooi en stro, volop weidegang en mogelijkheid nog vele hectares extra bij te kopen. Schitterende uitrijmogelijkheden in het omliggende bosrijke heuvellandschap.

INDELING:
Begane grond: entree / hal met trapopgang, toilet, keuken, proviandruimte, woonkamer, kantoor (of sl. kamer), slaapkamer, complete badkamer, riante bijkeuken, grote kelder in meerdere ruimtes, garage.

Verdieping: trapopgang met riante vide, keuken, proviandruimte, woonkamer, ruime overloop, 3 slaapkamers, badkamer 1, werkkamer, badkamer nr.2

Verdieping 2: trapopgang/ overloop, immense studio (woon) ruimte, slaapkamer, badkamer.

BIJZONDERHEDEN:
Dit unieke paardenobject biedt mogelijkheden voor zowel gelijkvloers wonen als ook voor dubbele bewoning. Derhalve is aankoop door 2 gezinnen / generaties wellicht ook en optie.

OMGEVING:
De gemeente Stadthagen ligt op de lijn Enschede- Rheine- Osnabrück tussen de steden Minden en Hannover in het Landkreis Schaumburg. Deze gemeente kenmerkt zich door zich door bos en heuvellandschap. De stad Stadthagen ligt als kreis-regeringsstad in het centrum van het schitterende Landkreis Schaumburg, welke zich uitstrekt van het Weserbergland in het zuiden en het Schaumburger Land in het noorden met o.a. het natuurpark Steinhuder Meer. De stad Stadthagen heeft een uitstekend voorzieningenniveau en bovendien bevinden zich ook nog de steden Minden en Hannover (ca. 40 km) op weinig minuten rijafstand, alwaar alle denkbare aanwezig zijn. Stadthagen beschikt eveneens over een treinverbinding, welke aansluit op het traject Osnabrück- Rheine. Het fascinerend bosrijk heuvellandschap rondom Stadthagen biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. Hannover (D), Minden (D), Osnabrück (D), Rheine (D), Oldenzaal (NL) en Enschede (NL). Uitstekende bereikbaarheid via de B65, Autobahn A2 en de diverse autobaanaansluitingen richting Osnabrück in meerdere richtingen Nederland. Omgevingsinfo: www.schaumburg.de www.stadthagen.de

INFORMATIE:
Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag (geen brochures) op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars. Koopprijs excl. 5,36 % makelaarscourtage incl. BTW.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Interhuys Makelaars
Postbus 25
9663 ZG Nieuwe Pekela
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Norder
Tel. 0597-645028
Tel. 06-53942783
Fax. 0597-645029
http://www.interhuysmakelaars.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 128 objecten
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: