Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nedersachsen - Emsland - Dörpen

Vraagprijs € 449.000

Vraagprijs € 449.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Exclusief landhuis in landgoedachtige sfeer op riante parkachtige kavel met oprijlaan en eigen bosperceel. Fraaie architectonische vormgeving en representatieve uitstraling. Op circa 5 à 10 minuten rijafstand van de Nederlandse grens.

HET COMPLETE AREAAL IS MET BOS OMRAND EN DAARDOOR VRIJ VAN INKIJK, ZODAT BEWONERS VAN OPTIMALE PRIVACY KUNNEN GENIETEN.

LOCATIE: 26907 Dörpen. District: Emsland Landkreis Emsland

REGIO:t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Dörpen (D)

KENMERKEN:
Gebruiksdoel: wonen
Soort object: royaal vrijstaand landhuis met exclusieve uitstraling
Ligging: totaal vrij gelegen op bosrijk perceel met toegangspoort en oprijlaan
Ligging: volledig beschut perceel vanwege bosomranding, optimale privacy
Bouwjaar: 1990, waarna regelmatig aan de tijd aangepast.
Woonopp.: maar liefst ca. 270 m2 verdeeld over meerdere wooncompartimenten
Perceelsopp.: ruim 1 hectare (ca 10870 m2)
Buitenruimte: riante kavel op het zuidwesten gericht met parkachtige tuinaanleg
Buitenruimte: eigen bosperceel, zwembad (11,5 x 6.5), grasland, buitengrillplaats, etc.
Bijgebouwen: grote losstaande schuur, 4 garages, tuinhuis/gastenverblijf m voorzieningen
Verwarming: centrale verwarming op olie (bjr. 2012)
Overig: nog een 2e wooncompartiment, hoofdwoning deels onderkelderd, geglazuurde pannen

OMSCHRIJVING:
Schitterend gelegen en riant gesitueerd op een parkachtig areaal- met o.a. oprijlaan en eigen bosperceel- bevindt zich dit exclusief landhuis met fraaie uitstraling nabij de dorpsrand van de grensgemeente Dörpen, in de attractieve plattelandsomgeving van het bosrijke Emsland op nagenoeg fietsafstand van de NL grens. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 1 hectare ( ca. 10870 m2), waarvan deze oppervlakte zich opdeelt in bosperceel, zwembad, grasland en een fascinerende parkachtige tuinaanleg. Bouwjaar 1990, waarna regelmatig (nog vanaf 2008) aan de tijd aangepast (o.a. badkamer en verwarming). Behalve voor volledig gelijkvloers wonen, biedt de indeling en immense woonoppervlakte van dit uniek gelegen landhuis ook royale mogelijkheden voor het wonen van meerdere gezinnen onder één dak. Ook voor mensen- die naast het wonen- beroepshalve nog extra ruimte nodig hebben (fysiotherapeut, arts, accountant, adviseur, tandarts, etc.) is een bezichtiging van dit uniek gelegen woonobject, zeker de moeite waard. Voor dierenliefhebbers (bijv. paarden, herten, pony’s honden, enz.) zijn er ook diverse bijgebouwen beschikbaar om zo mogelijk als stalruimte in te richten.

GELEGEN NABIJ UITVALSWEGEN RICHTING AUTOBAAN. DIT EXCLUSIEF WOONOBJECT IS UITERAARD OOK IDEAAL GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERK- VERKEER MET NEDERLAND.

INDELING:
Hoofdwoning:
Begane grond: entree / grote hal met marmeren vloer en trapopgang, toilet, royale living (marmeren vloer) met open keuken en galerij alsmede een imposante haardpartij en deur naar terras van waaruit blik over zwembad en parkachtige tuinaanleg, badkamer, meerdere kamers, luxe kelder (met plavuizen), waarin o.a. slaapkamer en voorraadkamer alsmede bijkeuken en ketelhuis. Algemeen: marmeren vloeren + plavuizen.

Verdieping : overloop/ galerij (marmeren vloer), meerdere kamers, complete badkamer.
Algemeen: parket + laminaat

Wooneenheid nr.2: keuken, woonkamer, slaapvertrekken, badkamer

BIJZONDERHEDEN:
Dit uniek gelegen exclusief landhuis met bijgebouwen biedt mogelijkheden voor zowel volledig gelijkvloers wonen als ook royaal woonruimte voor meer gezinnen onder één dak
Derhalve behoort aankoop door meerdere gezinnen of meerdere generaties ook zeker tot de mogelijkheden.

OMGEVING:
De grensgemeente Dörpen grenst als regionale hoofdgemeente aan het eveneens bosrijke Westerwolde aan de Nederlandse kant van de grens. De plaats Dörpen heeft als streekcentrum een uitstekend voorzieningen niveau en bovendien zijn ook aan de Nederlandse kant van de grens, winkels, scholen, banken, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen op weinig rijminuten ( of fietsafstand) te bereiken. Ook is de nabij gelegen bloemenstad Papenburg op ca. 10 minuten rijafstand bereikbaar. De attractieve bosrijke omgeving met diverse toeristische trekpleisters, nodigt uit tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Emmen (NL), Winschoten (NL), Meppen (D), Assen (NL) en Groningen (NL). Uitstekende bereikbaarheid met slechts een korte aanrijtijd van enkele minuten naar de Autobahn A 31 en de Bundesstraße B 401 in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo: www.emsland.de
www.doerpen.de

INFORMATIE:
Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag (geen brochures) op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars. Koopprijs excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Interhuys Makelaars
Postbus 25
9663 ZG Nieuwe Pekela
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Norder
Tel. 0597-645028
Tel. 06-53942783
Fax. 0597-645029
http://www.interhuysmakelaars.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 128 objecten
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: