Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nedersachsen - Emsland - Aschendorf

Vraagprijs € 209.000

Vraagprijs € 209.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


GRENSOBJECT. Aantrekkelijk gelegen op gewilde locatie, royale vrijstaande woning met garage op slechts enkele kilometers afstand van de Nederlandse grens. Indeling woonoppervlakte met ruime vertrekken en riante afmetingen.

LOCATIE: 26871 Aschendorf. District: Emsland Landkreis: Emsland

REGIO: t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Aschendorf (D)

KENMERKEN:
Soort object: royale vrijstaande woning
Ligging: fietsafstand NL grens, aantrekkelijke locatie/ woonomgeving, korte afstand centrum
Bouwjaar: niet bekend, geschat rond 1970, waarna aan de tijd aangepast
Woonopp.: ca. 195 m2
Perceelsopp.: maar liefst ruim 900 m2 (ca. 904 m2)
Buitenruimte: ruim perceel, oud bomenbestand rondom
Bijgebouwen: aangebouwde garage annex berging / hobbyruimte
Verwarming: centrale verwarming op gas.
Overig: de indeling van deze woning heeft riante afmetingen

OMSCHRIJVING:
Aantrekkelijk gelegen- op gewilde locatie- bevindt zich deze royale vrijstaande woning met garage in de grensplaats Aschendorf te midden van een coulissenlandschap in het bosrijke Emsland op fietsafstand van de NL grens. Kavelgrootte maar liefst ruim 900 m2 (ca.904 m2). Bouwjaar niet bekend, geschat rond 1970, waarna aangepast aan de tijd. Het woongedeelte is voorzien van aluminiumkozijnen met isolerend glas en rolluiken. Deze royale vrijstaande woning biedt- naast riante woonruimte- tevens veel plaats voor hobby en vrije tijd.

OOK UITERMATE GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERKVERKEER MET NEDERLAND

INDELING:
Begane grond: entree / robuuste hal met trapopgang, toilet, keuken, grote woonkamer met riante afmetingen en deur naar groot terras, werkkamer of slaapkamer, bijkeuken/berging.

Verdieping: overloop, toilet, 4 slaapkamers, badkamer

Kelder (deels onderkelderd): meerdere ruimtes

BIJZONDERHEDEN:
Deze royale vrijstaande woning verbindt een gewilde woonlocatie met een aantrekkelijke ligging op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen.

OMGEVING:
Aschendorf ligt slechts op ruim 5 minuten rijafstand van de Nederlandse grens en heeft eveneens een korte aanrijtijd van ca. 5 minuten richting Autobahn A31. Zowel Aschendorf als het aangrenzende Papenburg hebben in z,n geheel op allerlei gebied een uitstekend voorzieningenniveau (o.a. ziekenhuis) met nagenoeg alle denkbare voorzieningen. Ook een groot scala aan voorzieningen aan de Nederlandse kant van de grens zijn op korte (fiets-) afstand te bereiken. Gunstige ligging t.o.v. de centrumplaatsen Hoogeveen (NL), Emmen (NL), Meppen (D), Assen (NL), Nordhorn (NL), Winschoten (NL) en Groningen (NL). De attractieve omgeving van het bosrijke Emsland rondom Aschendorf, biedt talrijke mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 31, die als hoofd (verkeers-) ader de noord- zuid verbinding vormt in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo www.papenburg.de www.emsland.de

INFORMATIE:
Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag (geen brochures) op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars. Koopprijs excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Interhuys Makelaars
Postbus 25
9663 ZG Nieuwe Pekela
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Norder
Tel. 0597-645028
Tel. 06-53942783
Fax. 0597-645029
http://www.interhuysmakelaars.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 139 objecten
  
Nederland: 1 object
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: