Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Hongarije - Eger-Tokaj (Noord) - Borsod-Abaúj-Zemplén - Abaújszolnok

Vraagprijs € 17.900

Vraagprijs € 17.900

Bouwgrond te koop in Hongarije - Eger-Tokaj (Noord) - Borsod-Abaúj-Zemplén - Abaújszolnok - € 17.900

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Grondstuk in Abaújszolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije.

In een dorpje in het noorden van Hongarije bieden wij u deze mogelijkheid om te investeren in percelen grond. De huidige eigenaar wil/moet ervan af en wil voor een zeer concurrerende prijs verkopen.

Gaat om een 6-tal percelen. In totaal 15.382 m2. Op één van de percelen staat ook nog een woning, maar die moet behoorlijk opgeknapt worden.

De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers. In deze omgeving gaat u heerlijk lange wandelingen maken, maar ook voor motorrijden en mountainbikers is het hier ideaal. U kunt uren rustig rondrijden. Hier heeft de tijd nog stil gestaan.

Het dorp was wat achter uit aan het gaan, maar door de inspanningen van de gemeente is het dorp aan het opleven. Hier en daar vernieuwingen en ook zijn er diverse nieuwe bewoners. Toekomst ziet er beter uit. In het dorpje wonen een 200 mensen en de boodschappen moet u doen in het volgende dorp of naar de stad.

Gebied is niet rijk (meer). In vroegere dagen wel vanwege de industrie plaatsen Miskolc en het Slowaakse Kosicse. De M3 is op een 30 minuten en ook in Miskolc bent u in een 30 minuten. U moet zeker ook eens een bezoek brengen aan Kosice. Een mooie stad in Slowakije met een leuk centrum.

Leuke investeringsmogelijkheid.

Prijs is vast in Euro?s


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Hongarije

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Magyar Ház / Hongaars Huis
Voorstraat 28
1931 AL Egmond aan Zee
Nederland

Contactpersoon: Dhr. J. de Boer
Tel. 0031 6 5111 2651
http://www.hongaarshuis.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 79 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Wij van Magyar Ház (wat Hongaars Huis betekent) bemiddelen voor u in diverse regio`s van Hongarije. Zo hebben we aanbod in het westen, niet ver van Oostenrijk, in het westelijke en zuidelijke deel van het Balaton meer en verder naar het zuiden bieden wij u goede kwaliteit woningen voor een zeer redelijke prijs in de provincies Somogy en Tolna. Heel leuke (vakantie)woningen voor iedere beurs. In centraal Hongarije bieden wij u de vroegere boerderijen de Tanya`s en ook hebben we aanbod ten oosten van Boedapest rond de Tisza en in de Bükk bergen van het Noorden. Met Hongaars Huis zijn wij een samenwerking van makelaars en richten wij ons op de Nederlanders en Belgen met interesse in een tweede woning, een beleggingsobject of andere mogelijkheden op het gebied van onroerende goederen.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten