Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Dávagárdony

Vraagprijs € 11.895

Vraagprijs € 11.895

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Mooie stenen boerderij welke gedeeltelijk gerenoveerd is!In het zuiden van het comitaat Somogy ligt het kleine dorp Drávagárdony wat dicht bij de Kroatische grens ligt en ook dichtbij de Dráva ( 5 minuten lopen ) rivier. In het dorp zelf is niet zoveel te krijgen voor de dagelijkse levensbehoeften maar het middelgrote dorp Sally is maar 25 minuten met de auto en maar 18 km. Hier kun je alle boodschappen doen. Er is in het dorp wel een klein dorpswinkeltje waar je het hoognodige kunt krijgen. Het dorp is door de ligging en het feit dat het een mooi en goed verzorgd dorp is, steeds meer in trek bij toeristen.

De woning is in goede staat en recent is het complete stuckwerk opnieuw gedaan. Ondanks dat het een klein dorpje is heeft het wel alle moderne voorzieningen zoals :riolering en kabel voor tv en internet. Het dorpse leven met een modern accent.

Met 85 m2 woonoppervalk is de woning lekker groot en er zijn 4 kamers en een badkamer met toilet en is er ruimte om het woonoppervlak uit te breiden. Het perceel is 2641 m2 en er zijn naast de woning ook enkele bijgebouwen. Een kelder en een garage ontbreken niet en zorgen ook nog voor extra ruimte.

Elektra,water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming dienen houtkachels.Er is geen gas in het dorp!

Gewoon een mooie woning in een mooie omgeving!


Prijs : 4.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 13.995,-) Kosten Koper.Drávagárdony is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Drávagárdony telt 164 inwoners (2001).

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 309 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: