Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Kökút

Vraagprijs € 18.335

Vraagprijs € 18.335

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Ruime woning met 5 slaapkamers!

Plezierig centraal gelegen tussen Kaposvár en Szigetvár ( beiden ongeveer 30 km ) ligt het middelgrote dorp Kökút waar alle voorzieningen voorhanden zijn zoals : supermarkt,dokter,kleine basisschool en uiteraard een café. Als u niet zover wilt rijden dan is er ook nog de grotere plaats Nagyatád wat op binnen een straal van 18 km ligt. Het dorp ligt in het comitaat Somogy maar dicht bij de grens van het comitaat Baranya.

Aan een rustige straat en in een natuurlijke omgeving binnen Kökút ligt deze ruime ,volledig uit steen opgetrokken, woning bestaande uit twee volwaardige verdiepingen en een zolder waar geen stahoogte is maar welke wel goed als opslag te gebruiken is. Zoals op de foto`s te zien is, is het een project in ontwikkeling en moeten er nog enige zaken aangepakt en gedaan worden zoals:

-stuc en werf werk
-de centrale verwarming moet verder aangelegd worden, ketel en radiatoren moeten nog worden geplaatst.
-verfwerk binnen.
-al het voorwerk voor een 2e badkamer op zolder is reeds gedaan en er hoeft alleen nog maar een badkamer geplaatst te worden en je beschikt over 2 badkamer.

Het zijn geen heel grote kosten (maar het budget moet er wel zijn) waar je rekening mee moet houden maar de verwarming is iets wat wel geregeld moet worden.

De woning kun je met recht groot noemen want het woonoppervlak is maar liefs 208 m2 verdeeld over twee woonlagen. Er zijn 6 kamers , 2 badkamers en een toilet. De muren zijn van steen en de fundering en vloeren zijn van beton. Een balkon maakt het geheel compleet en alles is in goede en bruikbare staat!

Op het perceel van 3446 m2 staat niet alleen de woning maar ook nog diverse bijgebouwen inclusief een garage.

Elektra,water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming dient een Centrale Verwarming op hout ( zie opmerking )

Kortom een modern,ruime en degelijke woning met iets werk.......maar zeer interessant.

Prijs : 5.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 18.335,-) Kosten Koper.

Kőkút is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kőkút telt 611 inwoners. Wikipedia

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 291 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: