Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Eger-Tokaj (Noord) - Heves (Eger) - Mikófalva

Vraagprijs € 26.335

Vraagprijs € 26.335

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Mooie ruim l-vormig herenhuis met gastenverblijf maar met werk...

Nabij de prachtige stad Eger ligt het middelgrote dorp Mikófalva waar alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden zijn. In een straal van 9 km liggen de grotere plaatsen Bálapátfalva en Szilvásvárad waar leuke restaurants zijn en ook meer winkel. Op een afstand van maar 20 km ligt de prachtig mooie en historische stad Eger. Door deze centrale ligging leent deze woning zich ook goed om als vakantiewoning te verhuren. De omgeving is prachtig met veel natuur en heuvels. Het centrum van het dorp is vanaf de woning maar ongeveer 300 m.

De woning ziet er best nog goed uit maar er is nog wel werk aan om de woning weer in deze tijd te krijgen. Een voordeel is wel dat alle voorzieningen welke behoren tot het moderne comfort voorhanden zijn. Het woonoppervlak is 110 m2 en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De vloeren zijn voorzien van tegels en de fundering is van beton en de muren van steen. Al met al is de woning in een redelijk staat en met wat aanpassingsvermogen ook meteen bewoonbaar.

Naast de hoofdwoning is er op het perceel van 2016 m2 ook nog een ruime schuur/woning van 55 m2 welke in een mindere staat is en echt gerenoveerd moet worden als je er wat mee wilt doen zoals het maken van een separaat gastenverblijf.

Water,gas en elektra is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is een Centrale Verwarming op gas.

Prijs : 7.900.000 HUF v.o.n ( ongeveer € 26.335,-) v.o.n


Mikófalva is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Heves. Mikófalva telt 818 inwoners. Wikipedia

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 305 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: