Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Baranya (Pécs) - Mánfa

Vraagprijs € 39.655

Vraagprijs € 39.655

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Mooie woning gelegen in het Mecsek gebergte!

Deze gerenoveerde boerderij ligt in een werkelijk mooie omgeving. Het dorp Mánfa ligt in het Mecsek gebergte met al het mooie uitzicht. In deze regio zijn niet zo vaak woningen te koop vandaar dat deze woning toch wel iets speciaals is. De ligging is uitermate interessant omdat Pécs maar 14 km verder is en ook Komló op 7 km afstand ligt. Het echte toeristendorp Orfü is te bereiken binnen 17 km........dus alles wat men wil heeft men in de buurt. Er zijn ook nog enkele thermaalbaden in de buurt namelijk: Sikonda ( 5,8 km ) en Magyarhertelend-sauna world ( 11.3 km )

Het bekende wijngebied ligt op ongeveer 43 km waaronder ook de plaatsen Harkány ( 43 km ) en Siklös ( 45 km )

Het woonoppervlak is 100 m2 en er zijn 3 slaapkamers een ruime huiskamer en een open leefkeuken en een badkamer met een inloopdouche en een separaat toilet. Een mooie tegelvloer alles is neutraal geschilderd en ook nog een compleet nieuw dak. Daarnaast zijn er nog 2 kleine ruimtes. Een tekening van de indeling is bijgevoegd. Alles in in goede en moderne staat en direct bewoonbaar. Het perceel is 550 m2.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool en als verwarmingen dient een mooie typisch Hongaarse tegelkachel maar er ligt reeds een gasaansluiting op het erf welke makkelijk doorgetrokken kan worden tot in de woning en er dan een Centrale Verwarming op gas mogelijk is.

Kortom: een mooie woning op een nog mooiere locatie!

Instap klaar en mooi afgewerkt.....dus geen extra kosten meer.


Prijs : 11.900.000 Huf K.K. ( ongeveer € 39.655,- ) Kosten Koper.


Mánfa is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Mánfa telt 798 inwoners (2013). ( 289 )

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 320 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: