Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Puszta / Tisza Meer - Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza

Vraagprijs € 33.150

Vraagprijs € 33.150

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Nieuw aanbod in het minder bekende maar interessante comitaat Szabolcs-Szatmár-Bereg! (Noord-oosten van Hongarije)

Interessante belegging!

Midden in het centrum van de hoofdstad ligt het appartementencomplex vanwaaruit men binnen 15 minuten al het genot van de stad in handbereik heeft. Zeer nabij het station en de scholen.

Het appartement, gelegen op de 6e verdieping, heeft een woonoppervlak van 51 m2 en er zijn 2 kamers,keuken en een badkamer en een balkon. Tijdens de renovatie zijn alle ramen vervangen door kunststof ramen met dubbele beglazing. Het gaat hier om een tussen appartement dus men heeft extra isolatie van de buren en dat gratis.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een typische Hongaarse stadsverwarming. Men heeft parkeergelegenheid rondom het complex.

Interessant als investering en dan voor de verhuur. ( studenten)


Prijs : 9.945.000 HUF K.K. ( ongeveer € 33.150,- ) Kosten koper.
Szabolcs-Szatmár-Bereg is een comitaat (megye) in het noordoosten van Hongarije. Het comitaat telt 463.461 inwoners (2001). Het wordt begrensd door Slowakije in het noordwesten, Oekraďne in het noordoosten, Roemenië in het zuidoosten en de comitaten Borsod-Abaúj-Zemplén in het noordwesten en Hajdú-Bihar in het zuidwesten. De hoofdplaats is Nyíregyháza.

De stad Nyíregyháza is een stad met comitaatsrecht. 23 plaatsen in Szabolcs-Szatmár-Bereg hebben de status van stad, waarvan Mátészalka en Kisvárda de grootste zijn.

Nyíregyháza is een stad in het noordoosten van Hongarije en de hoofdstad van het comitaat Szabolcs-Szatmár-Bereg. Nyíregyháza heeft 118.164 inwoners. Wikipedia( 901)

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 270 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer!

De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis!
Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen.

Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen.

U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen!

Hartelijke groeten,
Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: