. Chalet te koop in Spanje - Aragón - Zaragoza - Maella - € 12.000
Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Aragón - Zaragoza - Maella

Vraagprijs € 12.000

Vraagprijs € 12.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Spanje te koop

Beschrijving:  Finca met een totale oppervlakte van 14.200 m2 (1.42 hectare), gelegen op nog geen drie kilometer vanaf het dorp Maella. De grond bevindt zich in een vallei en is goed bereikbaar. Er staat een mas met een oppervlakte van 20 m2. Binnen is er een simpele keuken en een openhaard en het dak wordt ondersteund door betonnen steunbalken. Het is mogelijk om gebruik te maken van de caseta, maar het is niet mogelijk om het huisje te renoveren aan de buitenkant of om het uit te breiden. Rondom het huisje staan pijnbomen, die voor schaduw zorgen en een scheiding maken tussen het land en het gebouw en de omliggende grond. Het land is beplant met olijfbomen, die vol in productie zijn. Het betreft een finca met veel privacy en een mooi uitzicht.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Simplelifemagalia
Santa Barbara 20
50710 Maella
Spanje

Contactpersoon: Mevr. Pannekeet
Tel. 0034633714148
https://www.simplelifemagalia.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 62 objecten
  

Kantoorinformatie:


SLM reikt diverse typen vastgoed aan in de omgeving van Bajo Aragón. We treden op als intermediair tussen de koper en de verkoper. We behartigen de belangen van de verkoper, maar vooral die van u, opdat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

We zijn bekend met de omgeving, de plaatselijke bevolking en de lokale wetgeving. We begeleiden u tijdens het hele aankoopproces en we zijn beschikbaar bij het vinden van de juiste vakmensen die eventueel nodig zijn na de koop.

Daarbij hebben wij persoonlijk contact met de eigenaren, de gemeentes, het Register en de Notaris. Wij kunnen u volledig informeren over de grondstukken die we aanbieden, het renoveren van een dorpshuis, de agrarische cultuur en het verbouwen van een mas, een Spaanse boerderij.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: