Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Barcs

Vraagprijs € 25.000

Vraagprijs € 25.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Ruime woning midden in Barcs!


In het zuiden van het commitaat Somogy en nabij de Kroatische grens ligt de leuke stad Barcs. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig zoals winkels,scholen, eet en drink gelegenheden , supermarkten, auto garages apotheek , artsen banken en postkantoor. Szigetvar is binnen 30 minuten te bereiken en de mooie stad Pécs binnen 60 minuten. Het openbaar vervoer is goed.

Op een steenworp afstand van het centrum ligt deze ruime,uit steen opgetrokken, woning. Het woonoppervlak is 120 m2 en er zijn 4 kamers, een keuken en een badkamer met toilet. Er is ook een droge kelder van 20 m2. Het geheel staat op een perceel van 430 m2. Groot genoeg en lekker praktisch!

De woning zelf is structueel in een goede staat maar moet van binnen wel flink gerenoveerd worden. Alle voorzieningen voor het moderne comfort zijn wel reeds voorhanden en de woning is ook meteen bewoonbaar.....mits men geen probleem heeft om "terug in de tijd " te gaan.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een ruime en degelijke woning in een leuke stad!


Prijs : 7.500.000 HUF. K.K. ( ongeveer € 25.000,-) Kosten koper.


Barcs is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Barcs telt 11.173 inwoners (2013) en heeft sinds 1979 de status van stad (város).

Barcs ligt op de linkeroever van de Dráva, die hier de grens met Kroatië vormt.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 338 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: