Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Zweden - Svealand (MIDDEN) - Värmlands län - Berga/Ekshärad

Vraagprijs € 115.000

Vraagprijs € 115.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Zweden te koop


Beschrijving:  


De woning, voorheen een schooltje, is gelegen in een prachtige omgeving met heel veel natuurschoon. Een jaar of 9 geleden is de woning grotendeels vakkundig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Direct vanuit het huis is het mogelijk om een wandeling te maken langs de Klarälven. Je ontdekt dan de ongerepte natuur van Zweden. Regelmatig wordt je tijdens die wandelingen geconfronteerd/verrast met/door de bever, de vos, de eland en het ree. Ook ontdekt je in de winter de sporen van de lynx en de wolf. De Klarälven staat bekend om z’n vlotvaren en het vissen op de zalm. Op loopafstand van het huis zijn prachtige meren te bereiken met z’n strandjes en de mogelijkheid van zwemmen in de pure natuur en forelvissen.
Ook het openbaar vervoer vanuit het object is optimaal geregeld met uitstekende verbindingen naar Ekshärad, Thorsby, Hagfors en Karlstad.
Op 7 km van het object is een uniek fietspad aangelegd van Uddeholm naar Karlstad. Een fietsroute van ca. 90 km door het prachtige deel van Värmland. Een absolute aanrader.
In de winter zijn er ook veel mogelijkheden, zoals langlaufen, ijsvissen, snowboarden, sneeuwscooters, etc. etc.
In de winter vindt daar ook de Zweedse rally plaats. Een unieke festijn. Waarbij rally-auto’s strijden om World Rally Championship. Verder zijn er skimogelijkheden in Branäs ( Ski-oord) Een groot deel van de bevolking van Värmland maakt daar gebruik van.
Voor dagelijkse boodschappen kan je terecht in Ekshärad ( zo’n 8 km) of Hagfors ( zo’n 10 km).
Hagfors heeft ook een eigen vliegveld met goede verbindingen naar Stockholm. Op zo’n 7 km is een prachtige 18 holes golfbaan gesitueerd. Thorsby ligt op zo’n 35 km van het object. Een stad met heel veel echte Zweedse evenementen.
Indeling huis Bergatrollet, provincie Värmland, gemeente Hagfors, Zweden
Parterre :
Entree, ruime hal met toilet, 3 slaapkamers, badkamer met separaat toilet, 2 doucheruimtes en 2 wastafels. Ruime Living ( ca. 60 m2 ) met toegang naar een compleet nieuw ingerichte keuken. Zijvleugel, 3 kamers, badkamer, een compleet ingericht keuken en een toilet. Een eigen ingang aan de achterzijde van het object. Totaal vloeroppervlakte parterre bedraagt ca. 275 m2
1e etage:
Ruime overloop toegang naar 1 ruime kamer =fitnessruimte ( ca. 35 m2) ook geschikt om meerdere bedden te plaatsen , 3 ruime kamers en een 3e keuken. Verder een badkamer en een toilet. Deze etage is ook te bereiken via een eigen ingang aan de achterzijde van het object. Totaal vloeroppervlakte 1e etage bedraagt ca. 250 m2.
Vanuit de 1e etage is het mogelijk om de 2e etage te bereiken. Deze etage is verder niet in gebruik.
Souterrain.
Wasruimte, sauna met ontspanningsruimte. Verder veel bergruimte met 2 toegangsdeuren naar de tuin. Totaal vloeroppervlakte souterrain bedraagt ca. 175 m2
Perceeloppervlakte bedraagt ca. 6.300 m2 met nog een ruime schuur.
Bijzonderheden. Verwarming d.m.v. radiatoren en 7 houtkachels. Warmwatervoorziening d.m.v. 2 grote boilers in het souterrain en 3 close-in boilers in de keukens. Het huis kan door z’n indeling in 3 aparte units worden bewoond. Ideaal dus als een meergezinswoning of een B&B. Totaal 11 kamers ( met veel mogelijkheden), 3 keukens, 3 badkamers en 4 toiletten.Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Zwedenverblijf
Tel: 06-30989557Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Zweden

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: