. Vakantiehuis te koop in België - Wallonië - Prov. Luxemburg / Ardennen - EREZEE - € 80.000
Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  België - Wallonië - Prov. Luxemburg / Ardennen - EREZEE

Vraagprijs € 80.000

Vraagprijs € 80.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Belgie te koop

Beschrijving:  


Weekeindhuisje in goede staat met grote tuin. Rust en veel groen.

Gemeubileerd weekeindhuisje met grote tuin. Rustige ligging, prachtige streek. Volledige houtbouw, niet groot, wel in goede staat. Een heerlijk stekje voor een koppel rustzoekers. Ind : inkom/vestiaire; living met zitgedeelte, kitchenette en slaapgedeelte. Satellietontvangst. Electr. verw. DG. Opp perc. : 1.629 m²

Het gehuchtje Biron valt onder de gemeente Erezée.
Biron is omgeven door prachtige, Engels aandoende landschappen. Tussen de afwisselende natuur met weidse akkers, beboste ravijnen en stromende beekjes doemen her en der pittoreske dorpjes op.
De omgeving wordt ook wel het ´Stonehenge van de Ardennen´ genoemd naar de oeroude, astronomisch geplaatste, dolmens en menhirs die de streek rijk is. Hier liggen ook de hunebedden van Wéris en Oppagne, wat ware bezinningsplekken zijn volgens velen. Al dat moois ligt op wandelafstand van Biron.

Biron ligt voor een groot deel in de recreatiezone. In de jaren zeventig werd die grond verkaveld voor de bouw van weekeindhuisjes.

Weekeindhuisje met op een mooi groot perceel in de recreatiezone. Volledige houtbouw, niet groot, wel goed in orde. Dit heerlijke stekje werd gebouwd in 2003 en is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Indeling :
alles gelijkvloers : inkom/ vestiaire (3.00 x 2.75); betegelde badkamer (3.00 x 2.75) met inloopdouche, wastafel, geiser en wc; woonkamer op houten vloerdelen met zitgedeelte en kitchenette (6.00 x 2.75) en slaapgedeelte (6.00 x 2.75).
buitenruimte : oprit tot aan het huisje; zonnige tuin, volledig omheind met loofbomen; terras aan de zijgevel.
BIJZONDERHEDEN
Domiciliëring is hier niet toegestaan.
Het kadastraal inkomen is weliswaar laag (€ 172), maar omdat het een vakantiehuisje betreft is klein beschrijf niet van toepassing.
Afvoerwater via septische put. Verwarming middels elektrische radiatoren. Warm water middels elektrische geiser. Geïsoleerde houtbouw. Dubbel glas. Meubels inbegrepen. Satellietontvangst via schotelantenne.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Blim.be makelaars
Place Leblanc 28
4170 Comblain-au-pont
België

Contactpersoon: Mevr. Eveline Belderbos
Tel. 0032-(0)43 83 56 59
Fax. 0032-(0)43 83 57 33
http://www.blim.be

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

België: 77 objecten
  

Kantoorinformatie:


Blim.be makelaars, de enige échte Nederlandse makelaar in Wallonië. Onze grensverleggende dienstverlening is compleet, vakkundig, tweetalig, invoelend en betrouwbaar. Onze team is samengesteld uit Nederlanders, Walen en Vlamingen, een combinatie die even uniek is als het concept waar wij voor staan.
Blim.be makelaars, overbrugt juridische-culturele- en taalgebonden verschillen.
Blim.be makelaars, een begrip van Heuvelland tot Ardennen, hèt adres voor verkoopbemiddeling, aankoopbegeleiding en taxaties.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Belgie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: