. Villa te koop in Antillen - Curaçao - Grote Berg - € 225.500
Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Antillen - Curaçao - Grote Berg

Vraagprijs € 225.500

Vraagprijs € 225.500

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Curaçao te koop

Beschrijving:  


Vrijstaande Ocean-view Villa

In prijs verlaagd!

Een vrijstaande villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, vide met uitzicht over de Caribische zee en separaat appartement. Gelegen in het bestaande deel van Grote Berg, op 805 m2 eigendomsgrond. Eventueel uit te breiden met naastgelegen bouwkavel van 815m2 eigendomsgrond.
Dit is de ideale woning voor mensen die graag buiten verblijven. Al bij het passeren van het hekje dat toegang geeft tot de voortuin van de woning valt direct op dat deze woning zoveel mogelijk van de weg af is gebouwd. Zelfs het vrijstaande ruime appartement met 1 slaapkamer, 1 badkamer en woonkamer, geeft de indruk van rust en ruimte.

De woning heeft veel ruimte op de aan twee zijde gebouwde overdekte porches en er is altijd wel een plek waar je lekker in de schaduw kunt ontspannen vergezeld van de altijd aanwezige bries. Je betreedt de woning via de voorporch waarna je direct in de centraal in de woning gelegen woon /eetkamer staat. De keuken is open en ruim van opzet en alles functioneert naar behoren. De kleuren zijn fris.De keuken is echter niet nieuw en de meeste van onze kopers zullen deze dan ook op termijn willen vervangen.Plannen hiervoor zijn eventueel voor inzage beschikbaar.

Verder bevinden zich op deze beganegrond vloer de masterbedroom, uiteraard voorzien van een eigen badkamer met toilet, en 2slaapkamers die gezamelijk een badkamer met toilet delen. Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande deuren naar de L-vormige overdekte porch of via de andere deur naar de achterkant van de woning. De achterkant van de woning ligt parallel aan de Hato vlakte dus het lijkt erg onwaarschijnlijk dat aan deze kant nog gebouwd gaat worden.

Op de verdieping is een vide die een onbelemmerd en adembenemend uitzicht biedt op het Noordelijk natuur gebied en de Caribische zee. Kortom een heerlijke plek om te loungen en te genieten van het uitzicht.

Het appartement bezit een woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en een eenvoudige keuken. Een ideale plek voor thuiswonende jong volwassenen of voor de verhuur.

Alle slaapkamers hebben een airconditioner en de woning is voorzien van een warm water voorziening.

Momenteel wordt de woning verhuurd aan een gerenommeerd en betrouwbaar organisatie.

Voor degene met grote plannen of een hang naar nog meer privacy kunnen we de naastgelegen kavel van 815m2 eigendomsgrond aanbieden voor EUR 69.500,00 kk.


Grote Berg Curacao
Grote Berg is een woonwijk van ca. 900 kavels die in fasen wordt ontwikkeld. De oppervlakte van de kavels ligt tussen de 500 en 1200 m2, hierdoor is er veel privacy en veel groen te vinden. Op Grote Berg bestaan enige richtlijnen voor de architectuur, maar men mag volgens eigen ontwerp bouwen. Dit heeft geresulteerd in een gevarieerd woningaanbod.
Grote Berg is gelegen op een plateau in het midden van het eiland in het gebied Centraal Curaçao. Het ligt tussen de weg naar Westpunt en de noordkust.
Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarkten liggen op 10 minuten rijden van Grote Berg.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: