Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Baranya (Pécs) - Beremend

Vraagprijs € 15.335

Vraagprijs € 15.335

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Leuke woning op een groot perceel!



In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de middelgrote plaats Beremend. Hier zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals : supermarkt,buurtwinkel,apotheek en een dokter. De bekende wijngebieden van Villany liggen op 25 minuten rijden ( 15 km ) en de leuke plaats Siklós is ook binnen 30 minuten te bereiken ( 15 km ) De omgeving is heuvelachtig en vol met prachtige natuur en hier kan men nog echt genieten van de rust en ruimte.

De woning,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en er zijn 4 kamers een een badkamer met toilet. Het geheel is in redelijke en meteen bewoonbare staat ( mits men niet te veeleisend is....) maar kan wel een duidelijke modernisatie gebruiken. De fundering is van beton en de muren zijn opgetrokken uit steen. Op het perceel, smal en diep,van ruim 10.000 m2 ( 1ha ) binnengebied staan diverse bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Nette ruime woning op een groot perceel in een mooie omgeving!



Prijs : 4.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 15.335,-) Kosten Koper



Beremend is een plaats (nagyközség) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Beremend telt 2815 inwoners (2001).7041

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 309 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.




Handige links:




Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: