. Appartement te koop in Spanje - Andalusië - Costa del Sol - Atalaya Isdabe - € 295.000
Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Andalusië - Costa del Sol - Atalaya Isdabe

Vraagprijs € 295.000

Vraagprijs € 295.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Spanje te koop

Beschrijving:  


Dit nieuwbouwproject is gebouwd met de allerbeste materialen en volgens de laatste trends. Het is gelegen op de `new Golden mile`, ten westen van Marbella. Strand, winkels, restaurants en supermarkten liggen op loopafstand en Puerto Banus ligt op 10 minuten rijden. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, is volledig omheind en heeft een zeer mooie gemeenschappelijke tuin. De appartementen zijn zeer ruim opgezet en ontworpen op maximale natuurlijke lichtinval en open plan living. Startprijzen liggen op €295.000,- voor een 2 slaapkamerappartement. Alle appartementen komen met een ondergrondse parkeergarage en een bergruimte. Bent u op zoek naar een ruim appartement op loopafstand van alles? Dan is dit een uitgelezen kans! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij helpen u graag verder!

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Costa Estates
Calle Huelva s/n
Urb. Princess Park
29649 Mijas Costa
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Arno van Vugt
Tel. +34 663 926230
http://costaestates.es

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 199 objecten
  

Kantoorinformatie:


Costa Estates in een Nederlandstalig makelaarskantoor aan de Costa del Sol. Doordat bijna alle makelaars in het zuiden van Spanje op hetzelfde makelaarsnetwerk zijn aangesloten, hebben wij van Costa Estates toegang tot vrijwel alle te koop staande woningen in het zuiden van Spanje. Hierdoor kunt u zich bij uw aankoop exclusief door ons laten begeleiden en hoeft u geen afspraken te maken met tientallen andere makelaars die vaak de Nederlandse taal niet machtig zijn. Wij kunnen op basis van uw zoekcriteria op een uiterst effectieve wijze zoeken naar uw droomhuis aan de Costa del Sol en doordat wij alleen als aankoopmakelaar fungeren is ons advies altijd objectief, onafhankelijk en geheel gratis.

Alle van de ongeveer 25000 te koop staande woningen aan de Costa del Sol kunnen via ons aangekocht worden. Dus waarom tientallen makelaars benaderen als het ook via één en dezelfde makelaar mogelijk is om uw droomhuis in Spanje te vinden? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze diensten zijn geheel gratis. De verkoopprijs van de huizen die wij u laten zien is exact hetzelfde als wanneer u zelf contact zou leggen met de verkoopmakelaar. Dit creëert een win/win situatie voor zowel u als voor ons:

- u krijgt gratis objectieve en onafhankelijke begeleiding van een lokale expert.
- wij helpen u actief zoeken naar uw droomhuis aan de gehele Costa del Sol
- wij krijgen de kans om weer een klant gelukkig te maken.

U vergroot eenvoudigweg uw kansen op het vinden van uw droomhuis door Costa Estates in te schakelen. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over onze uiterst betrouwbare en effectieve werkwijze. Wij helpen u graag verder!


Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: