. Vakantiehuis te koop in Italië - Ligurië - Piana Crixia - € 85.000
Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Italië - Ligurië - Piana Crixia

Vraagprijs € 85.000

Vraagprijs € 85.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Italie te koop

Beschrijving:  


Smaakvol gerenoveerd vakantiehuisje met terras en tuin op de grens Piemonte / Ligurië

Ben je op zoek naar een klein vakantiehuisje dat tot in de puntjes gerenoveerd werd zodat jij na het ondertekenen van de koopovereenkomst enkel nog je koffers hoeft uit te pakken om te genieten van een welverdiende vakantie? Dan moet je zeker verder lezen, want dit huisje zou wel eens jouw Italiaanse droom kunnen zijn !

Het is een typisch Italiaans huis met dikke stenen muren, een aangelegd terras van natuurstenen en tuintje gelegen op de rand van een klein gehuchtje vlakbij Piana Crixia, een dorpje op de rand van Ligurië en Piemonte, ca. 35 minuten rijden van de Italiaanse Bloemenrivièra.

Het landelijke huisje bestaat uit een gezellige zitkamer met open haard, een eetkamer, klein keukentje, badkamertje met douche en één slaapkamer. Alle ruimtes hebben een hoog plafond, waardoor ze ruimer ogen. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping. Tevens is er op het gelijkvloers een mooie bergruimte.

Rondom de woning werd een mooi, stenen terras aangelegd waardoor je steeds kunt kiezen of je in de zon of de schaduw wilt genieten van de rust die er in die kleine gehuchtje heerst. Van hieruit kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Echt een plek voor natuurliefhebbers !


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Advitalia
Loc. Caiti 2
15010 Merana
Italië

Contactpersoon: Mevr. Natascha Di Mario
Tel. 00393803681656
http://www.advitalia.be

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Italië: 55 objecten
  

Kantoorinformatie:


Advitalia treedt uitsluitend op als aankoopmakelaar. Alle aangeboden huizen staan te koop via Italiaanse agentschappen, waarmee wij op regelmatige basis mee samenwerken.

Ben je op zoek naar iemand die niet werkt zoals de klassieke Italiaanse makelaar die door beide partijen betaald wordt, dan ben je bij ons aan het juiste adres !

Werkwijze:

In functie van jullie wensenlijst en budget zoek ik de volledige markt af op zoek naar de geschikte woning, ik treed daarbij op als jullie persoonlijke aankoopconsulent en NIET als vastgoedmakelaar én streef aldus enkel de belangen van de koper na, zonder op commissie of courtage te werken, ik werk eenvoudigweg aan een uurloon van 30 euro (+btw).

Wel reken ik een extra vergoeding van 10% op het prijsverschil tussen de vraagprijs en het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning via mijn tussenkomst kon worden aangekocht.

Stel dat de vraagprijs 275.000 euro is en na onderhandelen komen we tot een effectieve verkoop voor 240.000 euro (35.000 euro korting) dan reken ik 3.500 euro extra voor het behaalde positieve resultaat.

Het is van belang dat er geen rechtstreeks contact wordt opgenomen met andere lokale makelaars gezien vanaf dan wel aan hen commissie moet betaald worden. Als alle contacten via mij gebeuren kan dit percentage vermeden worden en betaal je enkel mijn uurloon en bonus.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: