Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Keszthely

Vraagprijs € 205.700

Vraagprijs € 205.700

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Voortdurend onderhouden vrijstaand huis aan de noordelijke oever van het Balatonmeer in de nabijheid van het stadscentrum, aan de voet van de Keszthely-heuvels.. De tuin is mooi aangelegd en onderhouden. Er is een mooi uitzicht op het Balatonmeer vanaf de balkons. Het Balatonmeer ligt op 1 km afstand.

Beschrijving:
De woning is gelegen in Keszthely - in de hoofdstad van Balaton meer. . Het is een van de meest populaire badplaatsen, handel, economische en culturele centrum van de regio. De hoofdstad van het Balatonmeer biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties(het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Het heeft ontwikkelde infrastructuur: aangelegde stranden, restaurants, winkels, medische voorzieningen, scholen, kleuterscholen enz. Verschillende bussen en treinen rijden dagelijks naar Boedapest en omliggende steden. In het kuuroordstad Héviz (op 10 km. van het dorp) vindt u één van de grootste thermale meren in Europa. De watertemperatuur varieert van 28 tot 38 graden. Het meer is geheel jaar open. Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron. Er zijn veel optreden in de zomer met braderieën en concerten.

Indeling van het huis:
Eerste verdieping: woonkamer 28.80 m², keuken 9.00 m², eetkamer 22.50 m², inkomhal 3.05 m², toilet 1.00 m², badkamer 7.95 m², voorkamer 5.00 m², slaapkamer 22.40 m², slaapkamer 17.60 m², badkamer 6.44 m², toilet 2.10 m², terras 28.70 m².
Tweede verdieping: kamer 14.88 m², keuken 2.76 m², woonkamer 15.00 m², toilet 1.00 m², douche 3.00 m², kleedkamer 3.47 m², kamer 18.40 m², balkon 7.68 m², balkon 7.68 m².
Begane grond: Garage 40.00 m², stookruimte 7.98 m², inkomhal 4.60 m², opslagruimte 12.80 m², opslagruimte 21.12 m², wijnkelder 26.84 m², hobbyruimte 21.11 m², opslagruimtes 21,11 m².

Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit, aardgas, telefoonlijn en centrale antenne zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas. Deuren en ramen van plastic met warmte-isolerende beglazing. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes - keramische vloertegels. De tuin is omheind.

Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 3409
Nederlandstalige contactpersoon: Van de Vyver Rita
tel.: +36 305 515 063
E-mail: vandevyverrita@hotmail.com

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


capital99 Ltd
Kossuth Lajos street 49
Kossuth Lajos utca 49
8360 Keszthely
Hongarije

Contactpersoon: Mevr. Rita Van de Vyver
Tel. 0036305515063
Skypenaam vandevyverrita
https://www.capital99.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 51 objecten
  

Kantoorinformatie:


immobiliënkantoor van Keszthely /Balatonmeer/ Ons kantoor bestaat vanaf 1996. We spreken Duits, Engels, Frans, Nederlands en Hongaars. We hebben een interesse om te medewerken met u site en we hopen dat de klanten wie u site gebruiken kunnen onroerend goed in ons land vinden en genieten van hun keuze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: