Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Baranya (Pécs) - Gyód

Vraagprijs € 36.500

Vraagprijs € 36.500

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Leuke boerderij nabij Pécs!

Op maar 8 km van de prachtige stad Pécs ligt het middelgrote en nette dorp Gyód. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen voorhanden zoals een supermarkt,buurtwinkel en een kroeg. Men is binnen enkele minuten in Pécs en er gaat een goed openbaar vervoer naar de stad. Het dorp zelf is een net en verzorgd dorp.  De omgeving is ietwat heuvelachtig omdat het Mecsek gebergte in de buurt is.

Deze boerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 85 m2 en er is een hal,woonkamer,keuken met opbergruimte,badkamer met toilet en nog een grotere kamer en een kleine kamer en is geschikt voor permanente bewoning. Het geheel is reeds gerenoveerd ( volgens Hongaarse normen) en in een direct bewoonbare staat. Het dak,keuken,badkamer zijn gerenoveerd en er is reeds dubbele beglazing. De vloeren zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van tegels. Er zijn nog veel authentieke details aanwezig. De ligging van deze boerderij is rustig en met natuur omgeven.

Op het perceel van 1290 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er nu gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Doordat de boerderij onder de rook van een grote stad ligt is de prijs een stuk hoger maar......men krijgt een mooie klassieke gerenoveerde Hongaarse boerderij op korte afstand van Pécs!Prijs : 11.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 36.500,-) Kosten koper.Gyód is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Gyód telt 618 inwoners (2001). ( 868 )

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 299 objecten
  

Kantoorinformatie:


Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: