Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Rheinland-Pfalz - Eifel - Uersfeld

Verkoopprijs € 69.000

Verkoopprijs € 69.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Groot, halfvrijstaand woonhuis met mogelijke extra woning, dubbele garage Uersfeld

Dit ruim woonhuis (bouwjaar 1963) is regelmatig gerenoveerd en onderhouden. De woonoppervlakte ca 218 m². Het grondstuk is 411 m² groot. Op de eerste -, en bovenverdieping bevindt zich de hoofdwoning. De hoofdwoning heeft 5 slaapkamers en 1 badkamer. De woonoppervlakte op de begane grond kan verbouwd worden om een extra woning te creëren. In het kader van de renovatie zijn o.a. de waterleidingen en verwarmingsleidingen vernieuwd. Tevens wordt het grondwater gebruikt om de WC’s door te spoelen. Op de eerste verdieping hebben zowel de keuken en de woonkamer toegang tot het balkon. Kunststoframen met dubbele beglazing en rolluiken. Oliegestookte CV. In de woonkamer kan een kacheloven aangesloten worden.

Energiebehoefte: 203,7 kWh/(m² · jaar)

Indeling:

Begane grond: Overdekte ingang, aanbouw, hal, 2 kamers (mogelijk te gebruiken als keuken en woonkamer), verwarmingsruimte, slaapkamer, badkamer met douche, WC en wasmachineaansluiting. trap naar boven, bergruimte onder de trap.

Eerste verdieping: Overloop, eetkeuken, woonkamer, 2 slaapkamers, separate WC.

Bovenverdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, barrièrevrije douche en WC, toegang tot bergzolder.

Zolder: Bergzolder.

Buiten: Dubbele garage (incl. olieopslagruimte), voortuin, toegang tot achtertuin.

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Jupp Immobilien
Augustinerstr. 5
D-54576 Hillesheim
Duitsland

Contactpersoon: Mevr. Schwiemann
Tel. +49-6593 208704
Fax. +49-6593 9808089
http://www.jupp-immo.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 44 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij Jupp Immobilien hebben wij verstand van huizen en wonen, specifiek als het gaat om de (Vulkaan) Eifel. Inmiddels hebben wij honderden klanten -tot volle tevredenheid- geholpen bij de aan- en verkoop van hun huis, vakantiehuis of boerderij. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, realistische adviezen, de uitstekende begeleiding en grote kennis van de regionale markt, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.

Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden voor u het gehele proces, inclusief de onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris én eventueel ook nog daarna!

Service staat hoog in het vaandel bij ons enthousiaste meertalige team; Sabine Schwiemann (D), Margit Mohrs (D), Cock Sleeuwenhoek (NL) en Joop van Stratum (NL). Zij zijn dagelijks in de weer om u te assisteren (ook voor het zoeken naar een gunstige financiering*) bij het aan te kopen object. Dit alles, samen met de al eerder genoemde uitgebreide kennis van de Eifel én de Duitse wetgeving, staat borg voor een zorgeloze aan- of verkoop. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken.

Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een bezichtiging of verkoop, bel +49 (0)6593 208704 of mail ons. Jupp Immobilien is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed in de gehele Eifel. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars. Klikt u op "Objecten" voor een overzicht van het actueel aanbod.

Alle maten en verstrekte informatie zijn vrijblijvend, voortijdige en/of tussentijdse verkoop is voorbehouden. Bezichtigingen zijn ook in de weekenden mogelijk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: