Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Andalusië - Costa del Sol - Estepona

Vraagprijs € 199.000

Vraagprijs € 199.000

Toon alle grote foto's
Handboek Dossier ontwikkelingen op de Spaanse vastgoedmarkt te koop


Beschrijving:  


Fantastisch nieuwbouwproject bestaande uit 215 appartementen met een startprijs van €199.000,-.

Dit exclusieve project bevindt zich in Selwo, Estepona, op minder dan 20 minuten rijden van Puerto Banus en op slechts een paar kilometer van Estepona stad. Het unieke van deze promotie is de grootte van de terrassen en de ruime appartementen. Het kleinste terras in de urbanisatie meet 36M2 en een gelijkvloers appartement heeft als extra ook nog 70M2 tuin. Ruim 100M2 buitenruimte dus! Alle appartementen hebben zicht op zee, de gemeenschappelijke tuin, de bergen of een nog aan te leggen park. De appartementen worden gebouwd met de allerbeste materialen en zijn door architect Joaquin Torres volledig ontworpen op maximale lichtinval. Glazen balustrades, een open keuken en de enorme glaze schuifpuien van de vloer tot aan het plafond zijn hier drie goede voorbeelden van. Op het complex bevindt zich een zeer groot gemeenschappelijk zwembad met infinityedge, een jacuzzi, een spa en een verwarmd binnenzwembad.

Met een startprijs van slechts €199.000,- is dit op het moment één van de goedkoopste nieuwbouwprojecten aan de kust. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezichtiging of meer informatie.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Costa Estates
Calle Huelva s/n
Urb. Princess Park
29649 Mijas Costa
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Arno van Vugt
Tel. +34 663 926230
http://costaestates.es

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 249 objecten
  

Kantoorinformatie:


Costa Estates in een Nederlandstalig makelaarskantoor aan de Costa del Sol. Doordat bijna alle makelaars in het zuiden van Spanje op hetzelfde makelaarsnetwerk zijn aangesloten, hebben wij van Costa Estates toegang tot vrijwel alle te koop staande woningen in het zuiden van Spanje. Hierdoor kunt u zich bij uw aankoop exclusief door ons laten begeleiden en hoeft u geen afspraken te maken met tientallen andere makelaars die vaak de Nederlandse taal niet machtig zijn. Wij kunnen op basis van uw zoekcriteria op een uiterst effectieve wijze zoeken naar uw droomhuis aan de Costa del Sol en doordat wij alleen als aankoopmakelaar fungeren is ons advies altijd objectief, onafhankelijk en geheel gratis.

Alle van de ongeveer 25000 te koop staande woningen aan de Costa del Sol kunnen via ons aangekocht worden. Dus waarom tientallen makelaars benaderen als het ook via één en dezelfde makelaar mogelijk is om uw droomhuis in Spanje te vinden? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze diensten zijn geheel gratis. De verkoopprijs van de huizen die wij u laten zien is exact hetzelfde als wanneer u zelf contact zou leggen met de verkoopmakelaar. Dit creëert een win/win situatie voor zowel u als voor ons:

- u krijgt gratis objectieve en onafhankelijke begeleiding van een lokale expert.
- wij helpen u actief zoeken naar uw droomhuis aan de gehele Costa del Sol
- wij krijgen de kans om weer een klant gelukkig te maken.

U vergroot eenvoudigweg uw kansen op het vinden van uw droomhuis door Costa Estates in te schakelen. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over onze uiterst betrouwbare en effectieve werkwijze. Wij helpen u graag verder!


Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Dossier ontwikkelingen op de Spaanse vastgoedmarkt

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: