Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo U kunt nu ook zoeken op: Zeezicht Zie linkerkolom: Ligging
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Rheinland-Pfalz - Eifel - Pelm

Vraagprijs 89.000

Vraagprijs 89.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Ruim woonhuis met tuin, garage en verschillende bijgebouwen Pelm(25)

Deze woning (bouwjaar onbekend) biedt door zijn ruimte en diverse bijgebouwen veel ruimte voor een gezin en hun hobbys. De woonoppervlakte is ca 115m en het grondstuk bedraagd ca 838m. Het huis telt 3 slaapkamer en twee badkamers. Aan het huis zit een garage met extra ruimte en een voormalige stal, wat gebruikt kan worden als een werkplaats of opslagruimte. De tuin is gelegen achter de woning. Via de woonkamer heeft men toegang tot de tuin, alsmede door een berging. Achter de woning bevindt zich een nog klein bijgebouw. Het huis heeft kunststofkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Oliegestookte CV met doorloopgeiser.

Energiebehoefte 339,8 kWh/(m jaar)

Indeling:

Begane grond: Entree, gang, trap na boven, gasten wc, eetkamer met een open toegang tot de woonkamer en tuin, doorgangskamer met toegang tot berging en badkamer met douche en wasmachine aansluiting, berging met toegang tot de tuin.

Bovenverdieping: Hal, 4 slaapkamers, waarvan een doorgangskamer, badkamer met bad en wc.

Zolder: bergruimte op zolder

Buiten: Garage met wc, aansluitend een feest of hobby ruimte, op zolder van garage nog een aantal ruimtes, voormalige stal, tuin, oprit en een bijgebouw in de tuin.

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer huizen vindt u op onze website www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049-(0)6593-208704


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen gn enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Jupp Immobilien
Koblenzer Strae 3
D-54576 Hillesheim
Duitsland

Contactpersoon: Mevr. Schwiemann
Tel. +49-6593 208704
Fax. +49-6593 9808089
http://www.jupp-immo.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 44 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij Jupp Immobilien hebben wij verstand van huizen en wonen, specifiek als het gaat om de (Vulkaan) Eifel. Inmiddels hebben wij honderden klanten -tot volle tevredenheid- geholpen bij de aan- en verkoop van hun huis, vakantiehuis of boerderij. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, realistische adviezen, de uitstekende begeleiding en grote kennis van de regionale markt, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat. Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden voor u het gehele proces, inclusief de onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris n eventueel ook nog daarna! Service staat hoog in het vaandel bij ons enthousiaste meertalige team; Sabine Schwiemann (D), Margit Mohrs (D), Cock Sleeuwenhoek (NL) en Joop van Stratum (NL). Zij zijn dagelijks in de weer om u te assisteren (ook voor het zoeken naar een gunstige financiering*) bij het aan te kopen object. Dit alles, samen met de al eerder genoemde uitgebreide kennis van de Eifel n de Duitse wetgeving, staat borg voor een zorgeloze aan- of verkoop. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken. Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een bezichtiging of verkoop, bel +49 (0)6593 208704 of mail ons. Jupp Immobilien is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed in de gehele Eifel. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars. Klikt u op "Objecten" voor een overzicht van het actueel aanbod. Alle maten en verstrekte informatie zijn vrijblijvend, voortijdige en/of tussentijdse verkoop is voorbehouden. Bezichtigingen zijn ook in de weekenden mogelijk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: