Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Nederland - Noord-Holland - Medemblik

Vraagprijs € 549.000

Vraagprijs € 549.000

In prijs verlaagd

Toon alle grote foto's
Handboek Emigratie-handboek te koop


Beschrijving:  


Ruim vrijstaand woonhuis met bijgebouw op groot perceel, 1610 m2 te koop aan doorgaand vaarwater aan de lintbebouwing van Opperdoes. Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot. Voor het huis is een ruime parkeerplaats.

Er zijn in het woonhuis 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche en wc, keuken, 2e toilet, woon- eetkamer (met schoorsteen voor een houtkachel)met 2 schuifpuien naar de tuin en terrassen. De tuin is ingedeeld naar privé en parkeergedeelte door een verhoogde omheining.

Op ca 10 meter achter het woonhuis staat het bijgebouw waar 2 (vakantie) woningen en een kantoor- ontvangstruimte zijn gerealiseerd. Op de begane grond is een vakantiewoning van ca 100 m2 welke zeer goed wordt verhuurd: inzage boekhouding. Op de verdieping is een aparte woning waar een vaste huurder (bij de gemeente ingeschreven) in woont.Totale inkomsten gemiddeld per maand: € 1800,-

Via de eigen autobrug heeft u toegang tot het gehele perceel, een grindpad leidt naar de parkeerplaatsen (10) achter het bijgebouw. Naast de brug is een aanlegsteiger voor een boot gemaakt.

Het geheel is goed onderhouden en in 2016 compleet geschilderd, zowel binnen als buiten. De goed onderhouden tuin biedt zowel privacy als ook ruimte voor kinderen of huisdieren om te spelen.

Heeft u interesse en wilt u deze mooie gelegenheid benutten om naast een mooi woonhuis ook een leuk bedrag per maand door de verhuur van de (vakantie)woningen te verdienen? Bel of mail met:
+43 664 730 80 744 of pn.boehm-keppel@outlook.com
U bent van harte welkom om te komen kijken, wij beantwoorden uw vragen ook graag per email, tot ziens of horens!

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Patricia Boehm-Keppel
Tel: +43 664 73080744Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: