Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Andalusië - Costa del Sol - Fuengirola

Vraagprijs € 240.000

Vraagprijs € 240.000

Toon alle grote foto's
Handboek Dossier ontwikkelingen op de Spaanse vastgoedmarkt te koop


Beschrijving:  


Locatie, locatie, locatie!!

2 slaapkamerappartement direct aan het strand en de boulevard van Fuengirola. Vanaf het ruim 25M2 terras, dat rondom het appartement loopt, kan men genieten van een panoramisch uitzicht op de Middellandse zee, de boulevard van Fuengirola en de bergen. Door de fantastische A-locatie is dit appartement uitermate geschikt voor de korte termijn verhuur. Op het complex bevindt zich een groot gemeenschappelijk zwembad en een 24 uurs receptie met bewaking rond de klok. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht en komt met A/C warm/koud. De kosten van de vereniging van eigenaren bedragen €225 per maand en hier zitten de kosten van water en electriciteit in inbegrepen. Contacteer ons snel voor een bezichtiging van deze uitgelezen kans, wij helpen u graag verder.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Costa Estates
Calle Huelva s/n
Urb. Princess Park
29649 Mijas Costa
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Arno van Vugt
Tel. +34 663 926230
http://costaestates.es

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 249 objecten
  

Kantoorinformatie:


Costa Estates in een Nederlandstalig makelaarskantoor aan de Costa del Sol. Doordat bijna alle makelaars in het zuiden van Spanje op hetzelfde makelaarsnetwerk zijn aangesloten, hebben wij van Costa Estates toegang tot vrijwel alle te koop staande woningen in het zuiden van Spanje. Hierdoor kunt u zich bij uw aankoop exclusief door ons laten begeleiden en hoeft u geen afspraken te maken met tientallen andere makelaars die vaak de Nederlandse taal niet machtig zijn. Wij kunnen op basis van uw zoekcriteria op een uiterst effectieve wijze zoeken naar uw droomhuis aan de Costa del Sol en doordat wij alleen als aankoopmakelaar fungeren is ons advies altijd objectief, onafhankelijk en geheel gratis.

Alle van de ongeveer 25000 te koop staande woningen aan de Costa del Sol kunnen via ons aangekocht worden. Dus waarom tientallen makelaars benaderen als het ook via één en dezelfde makelaar mogelijk is om uw droomhuis in Spanje te vinden? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze diensten zijn geheel gratis. De verkoopprijs van de huizen die wij u laten zien is exact hetzelfde als wanneer u zelf contact zou leggen met de verkoopmakelaar. Dit creëert een win/win situatie voor zowel u als voor ons:

- u krijgt gratis objectieve en onafhankelijke begeleiding van een lokale expert.
- wij helpen u actief zoeken naar uw droomhuis aan de gehele Costa del Sol
- wij krijgen de kans om weer een klant gelukkig te maken.

U vergroot eenvoudigweg uw kansen op het vinden van uw droomhuis door Costa Estates in te schakelen. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over onze uiterst betrouwbare en effectieve werkwijze. Wij helpen u graag verder!


Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Dossier ontwikkelingen op de Spaanse vastgoedmarkt

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: