Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo U kunt nu ook zoeken op: Zeezicht Zie linkerkolom: Ligging
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Frankrijk - Limousin - Corrèze - Treignac

Vraagprijs € 87.200

Vraagprijs € 87.200

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Frankrijk te koop


Beschrijving:  


Houten chalet met bosperceel van 2752 m²

Een charmante omgeving met alle voorzieningen op loop/fiets afstand. Zwemmeer met strand 1,5 km, stadje met bakker 1,5 km en niet te vergeten het allerbeste restaurant in de omgeving 1,5 km.

Het chalet is gebouwd op een stenen fundering met in het souterrain een kleine garage. Op de woonverdieping een woonkamer met schouw en open keuken dat aansluit op het balkon/veranda. Naast de woonkamer een kleine hal waar de badkamer met wastafel en douche, apart toilet en 2 slaapkamers op uit komen. Middels een vlizotrap kunt u naar de 1e verdieping waar mogelijkheden zijn voor 2 extra slaapkamers. De vlizotrap kunt u dan eventueel vervangen door een vaste trap. Het woonoppervlakte zult u er aangenaam mee vergroten.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging T +33 5 55 57 02 97 of M 0031 6 44 88 63 41 of stuur ons een berichtje via onze website www.vastengoedfrankrijk.nl

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Vastengoedfrankrijk
La Gare
87400 SAINT DENIS DES MURS
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. M. de Moel
Tel. 0033 (0)555 570 297
Tel. 0031 (0)6 44886341
https://www.vastengoedfrankrijk.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 52 objecten
  

Kantoorinformatie:


Vastengoedfrankrijk is een kantoor onder Frans Nederlandse leiding met 20 jaar ervaring in de onroerendgoedmarkt in de streek de Limousin (Haute-Vienne - Creuse - Corrèze).

Onze service omvat aan- en verkoop begeleiding, juridische en administratieve ondersteuning, waardebepaling, hypotheekaanvraag, het voorkomen van valkuilen en het aanmelden bij de nutsvoorzieningen en eventueel het openen van een bankrekening.

Wij werken ook met zoekopdrachten. Hiervoor zoeken wij voor u in het huizenaanbod direct van Franse particulieren huizenbezitters. Vraag ons naar de voorwaarden. Voor deze zoekopdrachten werken wij ook in de omliggende gebieden.

Wij zijn onafhankelijk. U vindt bij ons dan ook een groot aanbod van huizen in deze streek. Wij laten u via Huis & Aanbod een kleine selectie zien.
Maak met ons een afspraak en bespreek met ons uw wensen. Laat u door ons verrassen uit de ruime keus in elke prijsklasse.

De Limousin is een streek in opkomst. U vindt hier nog betaalbare huizen en is gemakkelijk in een dag te bereiken vanuit Nederland of België

Tot ziens in de Limousin!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: