Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Portugal - Coimbra - Tábua - Midões

Vraagprijs € 179.000

Vraagprijs € 179.000

In prijs verlaagd

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Portugal te koop


Beschrijving:  


Wat is het?
Dit goed onderhouden, vrijstaande woonhuis is gebouwd in de jaren 80. Het heeft een bouwoppervlakte van 330 m2 en bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond is, de technische ruimte, een kantoortje, een badkamer met douche, en er is een grote open ruimte die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime, ingerichte keuken, een woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Op de verdieping erboven zijn nog 2 tot 4 slaapkamers en een wc. De oppervlakte van het woongedeelte beslaat ongeveer 275 m2. Verder is er nog een garage met werkplaats van ongeveer 100 m2 en een bijgebouw van 37 m2 met keuken en barbecue. Tot slot is een zwembad met een zuivering op basis van zout.

Hoe zijn de voorzieningen?
Het huis is voorzien van centrale verwarming op diesel. Tussen de woonkamer en de keuken staat een houtgestookte haard met inbouwcasette. Elektriciteit is aangesloten. Voor warm water voor huishoudelijk gebruik zijn er zonnepanelen. Er is eigen water en leidingwater. De afvoer is via de publieke riolering. Internet wordt verkregen via glasvezel. De muren en het dak zijn geïsoleerd en de ramen hebben dubbel glas.

Is er buitenruimte?
Het huis en de bijgebouwen liggen op een grondstuk van ongeveer 900 m2. De tuin is ingericht als sier- en moestuin en heeft een automatisch irrigatiesysteem. Er staan diverse fruitbomen. De tuin is helemaal ommuurd.

Bijzonderheden?
Het huis en de bijgebouwen bieden verrassend veel ruimte. Dankzij de zorg die de huidige eigenaren aan het huis besteden, is het huis in goede staat en meteen bewoonbaar.

Waar is het?
Het huis ligt aan de rand van het dorpje Touriz. De bereikbaarheid is goed via een verharde weg. Midões ligt er 2 km vandaan: een sympathiek dorp met heel wat voorzieningen zoals een postkantoor, supermarktjes, bank, bakker, cafés en restaurants. Oliveira do Hospital en Tábua liggen er ongeveer 10 km vandaan. In deze centrumgemeentes zijn allerlei voorzieningen aanwezig zoals restaurants, winkels, supermarkten, postkantoor, banken, artsenpraktijk, klein ziekenhuis (Oliveira do Hospital), scholen, bibliotheek, busstation en weekmarkt. Grotere steden als Coimbra en Viseu zijn respectievelijk ongeveer 70 km en 60 km rijden.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Terra Dos Rios Mediaçao Imobiliária Lda
Praça Dr.Castanheira Neves 10 C
3420-307 Tabua
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Heleen Terlouw
Tel. 00351-967 473 805
https://www.terradosrios.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 126 objecten
  

Kantoorinformatie:


Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een ruïne om op te knappen, een villa met zwembad of een bouwkavel; Terra dos Rios is uw betrouwbare partner! Het aanbod van Terra dos Rios vindt u in Midden Portugal. Wij zijn actief in het gebied vanaf de stranden van de Costa da Prata tot in het gebergte van de Serra da Estrela. We´ll find your property! Voor ons is het belangrijk te vinden wat u zoekt. Daarom doen wij ons best daar samen met u een goed beeld van te krijgen. Een huis kopen in het buitenland stelt u voor andere problemen dan in uw eigen land. Niet alleen de taal, ook de regels, gebruiken en de tijd die u er voor moet uittrekken zijn factoren om rekening mee te houden. Terra dos Rios bemiddelt daarom niet alleen bij de koop, maar geeft waar nodig ondersteuning in het hele proces van oriëntatie, koop en eventueel verbouwing. Wij kennen de Portugese wet, maar ook de ongeschreven regels en hebben ervaring met ‘lastige gevallen’. Wij maken bij onze activiteiten gebruik van een stevig netwerk van deskundigen. Hierdoor blijft het aanbod gevarieerd en bent u bij uw koop of verkoop verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Wilt u voordat u naar Portugal afreist nog eens rustig de mogelijkheden met ons doorspreken in Nederland of België? Ook dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Kwaliteit en deskundigheid Terra dos Rios is een erkend makelaar. Erkende makelaars in Portugal hebben een diploma van INCI. Erkende makelaars herkent u in dit land aan het AMI nummer. Dat wij een makelaarsvergunning hebben is van belang voor onze kopende en verkopende klanten. U bent ervan verzekerd dat wij voldoen aan de eisen van de Portugese overheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij kennis van zakenhebben en dat wij die kennis ook voordurend up to date houden. Maar niet alleen dát staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zien graag tevreden klanten en daar doen wij ons best voor. Samen met u maken we het beeld van wat u zoekt zo concreet mogelijk. Daarna gaan we actief aan de slag om uw toekomstige woon-, vakantie-, of werkplek te vinden! De voordelen van samenwerken met Terra dos Rios: • Continue aandacht voor kwaliteit. • Uitgebreide kennis van de markt. • Een persoonlijke benadering • Actuele vakkennis. Erkende makelaars zijn verplicht hun vakkennis en de ontwikkelingen in de markt bij te houden. Met cursussen, seminars en bijeenkomsten met collega´s zorgen wij ervoor dat onze kennis actueel is. • Bescherming van uw belangen. Ter bevordering van een transparante werkwijze, werken wij volgens de algemene voorwaarden voor Portugese makelaars. Deze voorwaarden zijn ontwikkeld door de APEMIP de belangenvereniging van Portugese makelaars) • Promotie van uw onroerend goed via een uitgebreid internationaal promotienetwerk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: