Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nordrhein-Westfalen - Niederrhein - Wallenborn

Verkoopprijs 19.500

Verkoopprijs 19.500

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Klein maar fijn woonhuis met buitenzitplaats Wallenborn (3)

Dit kleine gemoedelijke huis, bouwjaar ca. 1841 is aan een zijde aangebouwd. Het beschikt over een woonoppervlakte van ca. 67 m2. Het perceel meet 131 m2. Het huis beschikt over woonkamer, keuken, twee - drie slaapkamers en een badkamer en is zeer geschikt als weekend- vakantieverblijf. Houten kozijnen met dubbelglas, hout pellet kachel met elektronische besturing. Warmwatervoorziening d.m.v. elektrische doorloopgeiser.

Energiebehoefte: 397,1 kWh/(m2-jaar)

Indeling:

Begane grond: Entree/gang, woonkamer, keuken als doorgangsruimte, badkamer met douche en toilet.

Bovenverdieping: Overloop, twee drie slaapkamers, vlizotrap naar zolder.

Zolder: ruime zolder als opslag te gebruiken.

Buiten: Kleine buitenzitplaats aan de voorzijde.

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven voor de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze andere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0049 (0) 6593 208704


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen gn enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Jupp Immobilien
Koblenzer Strae 3
D-54576 Hillesheim
Duitsland

Contactpersoon: Mevr. Schwiemann
Tel. +49-6593 208704
Fax. +49-6593 9808089
http://www.jupp-immo.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 46 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij Jupp Immobilien hebben wij verstand van huizen en wonen, specifiek als het gaat om de (Vulkaan) Eifel. Inmiddels hebben wij honderden klanten -tot volle tevredenheid- geholpen bij de aan- en verkoop van hun huis, vakantiehuis of boerderij. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, realistische adviezen, de uitstekende begeleiding en grote kennis van de regionale markt, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat. Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden voor u het gehele proces, inclusief de onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris n eventueel ook nog daarna! Service staat hoog in het vaandel bij ons enthousiaste meertalige team; Sabine Schwiemann (D), Margit Mohrs (D), Cock Sleeuwenhoek (NL) en Joop van Stratum (NL). Zij zijn dagelijks in de weer om u te assisteren (ook voor het zoeken naar een gunstige financiering*) bij het aan te kopen object. Dit alles, samen met de al eerder genoemde uitgebreide kennis van de Eifel n de Duitse wetgeving, staat borg voor een zorgeloze aan- of verkoop. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken. Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een bezichtiging of verkoop, bel +49 (0)6593 208704 of mail ons. Jupp Immobilien is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed in de gehele Eifel. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars. Klikt u op "Objecten" voor een overzicht van het actueel aanbod. Alle maten en verstrekte informatie zijn vrijblijvend, voortijdige en/of tussentijdse verkoop is voorbehouden. Bezichtigingen zijn ook in de weekenden mogelijk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: