Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Zweden - Götaland (ZUID) - Västra Götalands län - Grebbestad

Vraagprijs € 32.500

Vraagprijs € 32.500

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Zweden te koop


Beschrijving:  


Te koop: Inventaris en goodwill van ons zomercafe-crêperie.
We verkopen ons, aan de rand van een natuurgebied gelegen café-crêperie (dunne pannenkoek uit frankrijk) met grote tuin, op ongeveer 500 meter van de haven en de zee.
Het ligt aan de rand van de gezellige toeristische plaats Grebbestad met een scherenkust en veel gasten uit Noorwegen.
Het gebouw is meer dan 200 jaar oud en wordt uitwendig door de gemeente onderhouden. Het interieur is enkele jaren geleden gerenoveerd en verkeert in een zeer goede staat.
Er zijn 40 zitplaatsen binnen en meer dan 50 buiten. Voor kinderen is er een springkussen en ander speelgoed. Voor de eigenaar is er ook een mogelijkheid om er te overnachten, omdat je gebruik kunt maken van een douche en een 2e toilet in een ander gebouwtje. Wij zijn alleen open in de zomer van 12:00 tot 16:00 gedurende 45 dagen en sommige weekenden. Dagkassa €700/1200 per dag en met een zeer goede marge.Er zijn veel mogelijkheden om meer te organiseren en de omzet te verhogen. Je mag het hele jaar door open zijn tot 02:00 `s nachts (wanneer je maar wilt)!
Website, Facebook en Tripadvisor-pagina zijn bij de prijs inbegrepen. Als u het concept voortzet,willen we u helpen. Toen we het cafe 4 jaar geleden overnamen, was de omzet veel minder. Ons concept (de enige crêperie aan de westkust) en onze goede kwaliteit hebben de verkoop sterk verbeterd.
Ieder jaar wordt er bij ons Midsommar gevierd waar 600/700 mensen op afkomen. We zijn open voor 3 uurtjes en dan is het heel druk in de verkoop.
We hebben veel gasten die ons waarderen en elk jaar terugkomen voor het eten en de ambiance.
Huurprijs is een vaste prijs van Sek 18.000, - per jaar (1800 euro)voor de komende 5 jaar van 2019 tot 2023. Verlenging met een nieuwe periode mogelijk.
We hebben onze eigen elektriciteitsmeter, verbruik +/- 4200 kwh per jaar(1kw kost ongeveer €0,20). De afvalverwijdering Sek 2200 is €220 per jaar.
Op 25 meter is nog een ander groot gebouw, de hembygdsgård voor 100 personen (gerenoveerd) dat apart verhuurd wordt voor bruiloften, feesten of andere activiteiten. Het is ons aangeboden om erbij te huren.
Een goede mogelijkheid om te kunnen emigreren naar Zweden. We kunnen behulpzaam zijn bij het zoeken naar een huur of koopwoning.
website cafe: www.falkerod.se
Grebbestad: https://www.grebbestad.se/
Streek: https://www.vastsverige.com/en/bohuslan/

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Tenn
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Zweden

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: