Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Valencia (Regio) - Costa Blanca - Benidorm

Vraagprijs € 280.000

Vraagprijs € 280.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Spanje te koop


Beschrijving:  


Benidorm Poniente is een groot nieuwbouwproject met een avant-garde design direct achter het Poniente-strand van Benidorm. Het is een groot project met een oppervlakte van meer dan 20.000 m2. Het gemeenschappelijke deel omvat in totaal meer dan 10.000m2. Hierin zijn de goed onderhouden tuinen ondergebracht maar ook 3 zwembaden, 3 bubbelbaden, een chillout-loungeruimte met 2 barretjes. De uitgebreide line-up op dit residentiële landgoed omvat ook een groot sportterrein om zelfs de meest veeleisende sporters gelukkig te maken, uitgerust met een verwarmd zwembad, een tennisbaan, een paddle-baan, een multisportterrein, petanquebanen en een panoramische fitness ruimte van 120m2. Degenen die de voorkeur geven aan ontspanning en vrede en rust kunnen hier genieten van de ontspanningsruimtes: picknickplaatsen en schaaktafels, massagekamers en een sauna, waarmee de faciliteiten van dit fantastische resort worden voltooid. De speelplaats voor de kinderen, de klimmuur en het zwemmeer binnen de veiligheidsperimeter is de perfecte plek om uw kinderen plezier te laten maken. Deze woningen in deze woontoren in de vorm van een golf zal zeker een nieuw icoon op het Poniente-strand worden.
Oplevering medio 2020. Net in de verkoop dus nog veel keus.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


DROOMCASAS
Oude Spoorbaan 44
1221 SC Hilversum
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Erik van der Made
Tel. 0642312633
Tel. 0356286152
http://www.droomcasas.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 34 objecten
  

Kantoorinformatie:


Droomcasas is een Nederlands/Spaans makelaarskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in onroerend goed op Mallorca en de Costa Blanca. Wij helpen U zoeken naar uw droomhuis op dit prachtige eiland en langs de spaanse kust. Het aanbod wat wij presenteren op onze website is een brede selectie van huizen die wij, nagenoeg allemaal, zelf hebben bezocht en uitgezocht. Als uw droomcasa hier niet direct tussenstaat kunnen en willen wij uw graag begeleiden in uw zoektocht ter plekke. Uw kunt ons hierover altijd bellen of natuurlijk een bericht achterlaten op deze site.

Zoekt U hulp bij de verkoop van uw bestaande woning op Mallorca? Ook daarmee kan Droomcasas U helpen. Wij bieden uw de laatste (media) tools om uw bezit nog beter onder de aandacht te brengen. Neem contact op voor meer informatie over onze services als verkoopmakelaar.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: