Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Vörs

Vraagprijs € 62.180

Vraagprijs € 62.180

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Voortdurend onderhouden familiehuis in de buurt van kuuroordstad Hévíz, op 20 km afstand van de noordelijke oever van het Balatonmeer. Er is goed aangelegd en onderhouden dubbele plot. Het huis is een ideale keuze voor zowel een permanente woning als een vakantiehuis. De omgeving wordt aanbevolen voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en stilte. Het kuuroord Hévíz ligt op 15 km, Keszthely ligt op 20 km afstand.

Beschrijving:
Het onroerend goed ligt dichtbij Balatonmeer Minor /Klein Balaton/. Het is de deel van het Balaton-Highlands National Park en is een populaire plek voor uitstapjes in de regio. Het ligt een paar kilometer verderop en is ook gemakkelijk bereikbaar door de fiets. In het kuuroordstad Héviz (op 15 km. van het dorp) vindt u één van de grootste thermale meren in Europa. De watertemperatuur varieert van 28 tot 38 graden. Het meer is geheel jaar open. Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron. Er zijn veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Het dorp heeft een lange geschiedenis van de wijnbouw en wijnproductie. Keszthely, de hoofdstad van het Balatonmeer, ligt op 20 km. afstand. Het is het culturele en commerciële centrum van de regio met vele toeristische attracties (Festetics-kasteel, Balaton Museum, enz.).

Indeling van het huis:
Beneden 80 m˛: hal, keuken + eetkamer, voorraadkamer, badkamer + toilet, wasruimte + stookruimte, zitkamer, kamer, kamer.
Terras 8 m˛; dubbele garage 35 m˛
Bovenste verdieping 70 m˛: kamer, kamer, vestibule, badkamer + toilet, kleedkamer


Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit, aardgas, telefoonlijn, satelliet en centrale antenne zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas + Zweedse ijzerkachel. Deuren en ramen van plastic met warmte-isolerende beglazing. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes - keramische vloertegels.

Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 3513
Nederlandstalige contactpersoon: Van de Vyver Rita
tel.: +36 305 515 063
E-mail: vandevyverrita@hotmail.com

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


capital99 Ltd
Kossuth Lajos street 49
Kossuth Lajos utca 49
8360 Keszthely
Hongarije

Contactpersoon: Mevr. Rita Van de Vyver
Tel. 0036305515063
Skypenaam vandevyverrita
https://www.capital99.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 57 objecten
  

Kantoorinformatie:


immobiliënkantoor van Keszthely /Balatonmeer/ Ons kantoor bestaat vanaf 1996. We spreken Duits, Engels, Frans, Nederlands en Hongaars. We hebben een interesse om te medewerken met u site en we hopen dat de klanten wie u site gebruiken kunnen onroerend goed in ons land vinden en genieten van hun keuze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: