Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Kehidakustany

Vraagprijs € 89.000

Vraagprijs € 89.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Zeer mooi gerenoveerd vrijstaand huis in een dorp met spa. Het pand wordt op dit moment als pension beheerd (vooruitbetalingen zijn veelbelovend), maar het kan ook worden gebruikt als een vakantiehuis of voor een permanente verblijf. Naast het dorp is er een moderne, goed ontwikkelde golfbaan te vinden. Er zijn restaurants, een dokterspraktijk, een supermarkt enz in het dorp.

Beschrijving:
De woning is gelegen in een het dorp die beroemd is van zijn thermaal kuuroord met avontuurlijke zwembaden. Er is een hoog ontwikkeld medisch centrum gebouwd op de thermale badplaats. Het thermale water heeft een positief effect op aandoeningen van het bewegingsapparaat, gynaecologische problemen en andere. In het dorp zijn er supermarkten, postkantoor, restaurants enz. De regio Balatonmeer is beroemd van zijn stranden en wijngaarden. Er zijn voorwaarden voor sport: zwemmen, zeilen, paardrijden, hardlopen, fietsen, wandelen, vissen enz.
Keszthely, de hoofdstad van het Balatonmeer ligt op 18 km afstand. Het is een van de meest populaire badplaatsen, handel, economische en culturele centrum van de regio. Keszthely biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties(het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Hévíz, waar de grootste natuurlijke thermale meer van Europa is, ligt op 10 km afstand. . Het meer is geheel jaar open. Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron. Er zijn veel optreden in de zomer met braderieën en concerten.


Indeling: Vrijstaand huis van 68 m²: hal 5.45 m², voorkamer 3.50 m², keuken + eetkamer 9.45 m², voorraadkamer 2.20 m², badkamer 2.90 m², kamer 7.00 m², kamer 17.8 m², kamer 17.8 m². Overdekt terras 25 m², carport 25 m².

Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit, aardgas, satelliet en centrale antenne zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes - keramische vloertegels. De tuin is omheind en geeft een gegraven goed..

Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 3520
Nederlandstalige contactpersoon: Van de Vyver Rita
tel.: +36 305 515 063
E-mail: vandevyverrita@hotmail.com
Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


capital99 Ltd
Kossuth Lajos street 49
Kossuth Lajos utca 49
8360 Keszthely
Hongarije

Contactpersoon: Mevr. Rita Van de Vyver
Tel. 0036305515063
Skypenaam vandevyverrita
https://www.capital99.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 52 objecten
  

Kantoorinformatie:


immobiliënkantoor van Keszthely /Balatonmeer/ Ons kantoor bestaat vanaf 1996. We spreken Duits, Engels, Frans, Nederlands en Hongaars. We hebben een interesse om te medewerken met u site en we hopen dat de klanten wie u site gebruiken kunnen onroerend goed in ons land vinden en genieten van hun keuze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: