Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Antillen - Curaçao - Banda Abou

Vraagprijs $ 179.000

Vraagprijs $ 179.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Curaçao te koop


Beschrijving:  


VILLA MET PANORAMISCH ZEEZICHT

Op het gewilde woon- & vakantieresort Villapark Fontein op Curaçao wordt een aantrekkelijk nieuw gebied ontwikkeld genaamd sectie AA, bestaande uit 17 mooi gelegen kavels eigendomsgrond. Slechts enkele kavels hebben zicht op de Caribische Zee. Op één wordt deze villa model Mahok type B turnkey opgeleverd.

Het hoogst gelegen perceel eigendomsgrond op sectie AA meet circa 610 m², en is gelegen in de gated community midden in de uitgestrekte natuur van Bandabou, het westelijk deel van het eiland.

Een masterbedroom met eigen badkamer, en een 2e en 3e slaapkamer met een gezamenlijke badkamer. Een living met open keuken en via een dubbele openslaande deuren bereikbare grote porch. Een gastentoilet en grote bijkeuken/berging maakt deze woning compleet.

Deze villa is ideaal om permanent in te wonen, te overwinteren of voor de vakantieverhuur.

Gezien het mooie zeezicht een ZELDZAME KANS om voor zo’n aantrekkelijke prijs/kwaliteit een turnkey nieuwbouw villa te bemachtigen op een populair woon- en vakantieresort op Curaçao. Realiseer je droom en grijp deze kans !

USD 179.000 k.k./ex OB.

Interesse? Stuur nú een bericht met je naam, emailadres en WhatsApp voor meer info.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Villapark Fontein
Villapark Fontein
0000 Villapark Fontein, Banda Abou, Curaçao
Antillen

Contactpersoon: Dhr. Frank Welling
Tel. +5999 - 522 3115
https://

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Antillen: 10 objecten
  

Kantoorinformatie:


ONTDEK VILLAPARK FONTEIN Het hoogst gelegen (75 tot 115 meter boven zeeniveau) woon- & vakantieresort op Curaçao, midden in de natuur, in de uitgestrekte groene heuvels van Banda Abou, met panoramische vergezichten op de Caribische Zee en de Christoffelberg. Het beveiligde villapark bestaat uit bijna tweehonderd sfeervolle woningen. Een ideale mix van permanent bewoonde villa’s en second homes die als vakantiewoning een goed renderende investering vormen. Op slechts enkele autominuten van het resort bevinden zich enkele van de mooiste baaien, duiklocaties en stranden van Curaçao: Cas Abou Beach, Playa PortoMari en Daaibooi strand. Door de centrale ligging van het resort zijn toeristische hotspots vlakbij: Landhuis Jan Kok met haar art gallery Nena Sanchez, de flamingo sanctuary in de saliña van Rif St. Marie, het dorpje St. Willibrordus met haar kleurrijke imposante kerk, de local toko Williwood, en het luxe Coral Estate Centre met o.a. beach-restaurant Karakter, pool & rooftop terrace Koraal en spa-wellness 8 The Experience.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: