Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Italië - Piemonte - Valle San Bartolomeo

Vraagprijs € 200.000

Vraagprijs € 200.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Italie te koop


Beschrijving:  


Dit panoramisch gelegen landhuis met nog veel autenthieke details wordt volledig omringd door 27.000m² terrein. Deze gunstige combinatie van kenmerken maken de villa uniek in zijn soort.
De villa is tot voor kort nog bewoond geweest, en is dus gedeeltelijk voorzien van afgewerkte kamers, keuken, badkamers, electriciteit en verwarming (ca 200m²). De rest van de villa moet nog bewoonbaar gemaakt worden.
De oppervlakte van het huis is verdeeld in twee verdiepingen van elk 230m². Daarnaast zijn er nog bijgebouwen die de mogelijke woonruimte nog eens met 200m² zou kunnen uitbreiden. De kamers zijn zeer ruim, enkelen nog voorzien van de originele vloer in `cotto` (rode gebakken tegels), authentieke plafonds van gewelfde houten balken en open haard. Ook heel veel binnenkozijnen dateren van de originele constructie van het huis. Aan de zijkant van de villa zijn er opbergruimten, oude `magazijnen` en stallen. Aan de achterkant is er een portiek met bogen, gebouwd met de antieke massieve bakstenen van vroeger. De kelder zit aan het huis vast en leent zich uitstekend voor het bewaren van wijn of voor het organiseren van bijvoorbeeld wijnproeverijen. Dit alles in overweging nemend, leent de villa zich dus uitstekend voor woonhuis met daarbij B&B of een `agriturisme` (hotel/appartement met landbouw produkten van eigen grond).
De prachtige heuvelachtige omgeving, dichtbij de stad Valenza, is gekenmerkt door weggetjes en paden die zich uitstekend lenen voor paardrijden, fietstochten en wandelingen.
Een vlak stuk grond vlakbij de villa is heel geschikt voor het plaatsen van een zwembad met uitzicht op de Pianura.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Relaxinitaly
Regione Guardia 6
15076 Ovada (AL)
Italië

Contactpersoon: Mevr. Jans
Tel. +39 3404153115
https://www.relaxinitaly.it

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Italië: 14 objecten
  

Kantoorinformatie:


Relaxinitaly biedt Nederlandstalige begeleiding bij de aankoop van onroerend goed in Italië, in de regio Piemonte. We hebben een zeer gevarieerd aanbod: kleine huisjes, cascina’s, villa’s, landgoederen of B&B’s. De panden zijn direct bewoonbaar of hebben nog een opknapbeurt nodig! Voor ieder budget en voor iedere wens, vindt Relaxinitaly het juiste aanbod. Wij bieden een complete begeleiding: van het begin tot het einde van het aankoopproces. U, als koper, houdt zich alleen bezig met het uitzoeken van het object dat helemaal bij u past. Wij, als Relaxinitaly, houden ons bezig met alle administratie, technische en legale onderzoeken met betrekking tot het object, om voor u een onbezorgde koop mogelijk te maken. Alle documentatie wordt 2-talig opgesteld: in het Nederlands en in het Italiaans. Ook na de administratieve overdracht van het eigendom, verlenen we taalkundige assistentie tussen u en de verkoper om de feitelijke en praktische overdracht ook soepel en prettig te laten verlopen.\r\nRelaxinitaly is ontstaan uit een passie voor het authentieke en karakteristieke onroerend goed dat Italië te bieden heeft. Na 20 jaar in Italië, hebben we ervaring met procedures, affiniteit met de cultuur en kennis van de levendige mentaliteit van het passionele Italiaanse volk. \r\n
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: