Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Italië - Marken / Marche - San Lorenzo in Campo

Vraagprijs € 298.000

Vraagprijs € 298.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Italie te koop


Beschrijving:  


Typische Marche-boerderij met een weids uitzicht op de omliggende heuvels en de Apennijnen. De onroerend goed bestaat uit een boerderij op drie niveaus met een grot, een bijgebouw met een grot en is omgeven door een perceel van ca. 3.100 vierkante meter met enkele recent gesnoeide olijfbomen, verschillende vijgenbomen, een granaatappel, een amandelboom, veel brem en aromatische kruiden rondom het huis.
Het huis bestaat uit een eerste verdieping appartement verdeeld in een woonkamer met open haard - keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond de oude kelders en een wc op dit moment allemaal in gebruik als een appartement en verdeeld in een aangrenzende keuken- eetkamer, toilet, bijkeuken, woonkamer, kamer met badkamer, open galerij. Op de ondergrondse verdieping een kelder en een prachtige grot onlangs gerestaureerd.
Rondom het huis zijn er verschillende terrassen om te genieten van de rust en schaduw in de verschillende momenten van de dag, een buitendouche en naast de garage een terras met een gazebo van waaruit u kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Onlangs zijn er gewone onderhoudswerken uitgevoerd, zoals de externe gevel van het huis is volledig gerestaureerd en afgewerkt met een vochtbestendige coating, de ingang van het pand is volledig geplaveid met porfier, de ramen op de eerste verdieping hebben nieuwe frames en dubbele beglazing, een nieuwe gastank met een standaard hek werd geïnstalleerd, het garagedak werd gerenoveerd (balken en tegels), evenals de garagedeuren.
Gemeentelijk water - Elektriciteit - Gas - Verwarming - Open haard - Internet - Satelliet-tv. Energieklasse: "G"
Dorp met restaurant: ca. 1 km. - S. Lorenzo in Campo: ca. 4 km. - Zee: ca. 25 km. - Luchthaven Ancona: ca. 60 km.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ItalCasa Real Estate Agency
Via Barbanti,148
61045 Pergola (PU)
Italië

Contactpersoon: Dhr. Claudio Guatelli
Tel. 0039-338 6 310 620
Skypenaam guatelli.claudio
http://www.italcasa.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Italië: 45 objecten
  

Kantoorinformatie:


ItalCasa opereert in de sector `Makelaars Onroerend Goed` in Italië en wel in het bijzonder in de provincie Marche. ItalCasa is gespecialiseerd in de assistentie aan nederlands-, engels-, duits- en italiaans-sprekenden bij de koop, verkoop en restauratie van landelijk gelegen objecten, zoals boerenhuizen, landgoederen, dorpshuizen en villas.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: