Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Portugal - Coimbra - Oliveira do Hospital - Meruge

Vraagprijs € 139.000

Vraagprijs € 139.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Portugal te koop


Beschrijving:  


Wat is het?
Dit woonhuis is in 2018 volledig gerenoveerd tot een sfeervol en comfortabel woonhuis, met behoud van zijn rustieke karakter. Het huis heeft een woonoppervlakte van ongeveer 100 m2. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, een gastenwc en een bescheiden slaapkamer met een eigen badkamer met inloopdouche. Op de verdieping eronder is een slaapkamer met eigen badkamer (hydromassage). Op deze verdieping zijn ook een technische ruimte en een overdekte ruimte waar bijvoorbeeld brandhout kan worden opgelagen. Deze ruimtes zijn via buiten te bereiken. Verder is er een grote schuur/garage die natuurlijk ook omgevormd zou kunnen worden tot een gastenverblijf. Achter het huis ligt een watertank die gebruikt wordt als afkoelbad.

Hoe zijn de voorzieningen?
Het huis is aangesloten op elektriciteit en leidingwater maar er is ook een eigen geboorde put. Er is internet via glasvezel. Bij de renovatie is het huis goed geïsoleerd. Ramen zijn van dubbelglas en de muren en het dak zijn geïsoleerd. Het energielabel (uit 2016) is daarop nog niet aangepast. Voor verwarming is er een houtkachel in de woonkamer en er is elektrische bijverwarming in de andere ruimtes.

Is er buitenruimte?
Het huis staat op een grondstuk van ongeveer 3.500 m2 goed onderhouden grond. Het deel bij het huis bestaat uit terrassen en heeft rond het huis een siertuin (met irrigatie) en een mooie boomgaard met fruitbomen (zoals citroen, peer, kers, perzik), druiven en olijfbomen. Het hoger gelegen deel is steiler en heeft veel jong aanplant van inheemse bomen zoals eik, kurkeik en tamme kastanje.

Waar is het?
De quinta ligt 300 meter boven het dorpje Nogueirinha. De bereikbaarheid is goed via een verharde weg. Noguerinha heeft een café en een kleine kruidenierswinkel. Oliveira do Hospital is ongeveer 6 km rijden. In deze centrumgemeente zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig zoals winkels, supermarkten, postkantoor, banken, artsenpraktijk, klein ziekenhuis, scholen, bibliotheek, restaurants en weekmarkt. Een grotere stad als Coimbra is ongeveer 70 km rijden.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Terra Dos Rios Mediaçao Imobiliária Lda
Praça Prof. Dr.Castanheira Neves 10 C
3420-307 Tabua
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Heleen Terlouw
Tel. 00351-967 473 805
https://www.terradosrios.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 119 objecten
  

Kantoorinformatie:


Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een ruïne om op te knappen, een villa met zwembad of een bouwkavel; Terra dos Rios is uw betrouwbare partner! Het aanbod van Terra dos Rios vindt u in Midden Portugal. Wij zijn actief in het gebied vanaf de stranden van de Costa da Prata tot in het gebergte van de Serra da Estrela. We´ll find your property! Voor ons is het belangrijk te vinden wat u zoekt. Daarom doen wij ons best daar samen met u een goed beeld van te krijgen. Een huis kopen in het buitenland stelt u voor andere problemen dan in uw eigen land. Niet alleen de taal, ook de regels, gebruiken en de tijd die u er voor moet uittrekken zijn factoren om rekening mee te houden. Terra dos Rios bemiddelt daarom niet alleen bij de koop, maar geeft waar nodig ondersteuning in het hele proces van oriëntatie, koop en eventueel verbouwing. Wij kennen de Portugese wet, maar ook de ongeschreven regels en hebben ervaring met ‘lastige gevallen’. Wij maken bij onze activiteiten gebruik van een stevig netwerk van deskundigen. Hierdoor blijft het aanbod gevarieerd en bent u bij uw koop of verkoop verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Wilt u voordat u naar Portugal afreist nog eens rustig de mogelijkheden met ons doorspreken in Nederland of België? Ook dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Kwaliteit en deskundigheid Terra dos Rios is een erkend makelaar. Erkende makelaars in Portugal hebben een diploma van INCI. Erkende makelaars herkent u in dit land aan het AMI nummer. Dat wij een makelaarsvergunning hebben is van belang voor onze kopende en verkopende klanten. U bent ervan verzekerd dat wij voldoen aan de eisen van de Portugese overheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij kennis van zakenhebben en dat wij die kennis ook voordurend up to date houden. Maar niet alleen dát staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zien graag tevreden klanten en daar doen wij ons best voor. Samen met u maken we het beeld van wat u zoekt zo concreet mogelijk. Daarna gaan we actief aan de slag om uw toekomstige woon-, vakantie-, of werkplek te vinden! De voordelen van samenwerken met Terra dos Rios: • Continue aandacht voor kwaliteit. • Uitgebreide kennis van de markt. • Een persoonlijke benadering • Actuele vakkennis. Erkende makelaars zijn verplicht hun vakkennis en de ontwikkelingen in de markt bij te houden. Met cursussen, seminars en bijeenkomsten met collega´s zorgen wij ervoor dat onze kennis actueel is. • Bescherming van uw belangen. Ter bevordering van een transparante werkwijze, werken wij volgens de algemene voorwaarden voor Portugese makelaars. Deze voorwaarden zijn ontwikkeld door de APEMIP de belangenvereniging van Portugese makelaars) • Promotie van uw onroerend goed via een uitgebreid internationaal promotienetwerk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: