Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Spanje - Catalonië - Gerona - Montagut

Vraagprijs € 540.000

Vraagprijs € 540.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Spanje te koop


Beschrijving:  


Dit landgoed van 45 hectare ligt in de uitlopers van de Pyreneeën op ongeveer 400 meter hoogte aan het einde van een goede onverharde weg van 5 km.
In de hele vallei zijn geen elektriciteitsleidingen, wegen of andere huizen en de eerste buurman woont pas op 2 kilometer afstand. Vrij en schitterend uitzicht op bergen met groenblijvende bossen.
Op zo`n 100 meter van het huis loopt een prachtig riviertje met lagunes en watervallen.
Verder een paar schuurtjes, een forse groentetuin, wat weilanden, een eigen bron en veel bos.

Het huis staat op een helling en is in oude stijl gerestaureerd. De 230 m2 woonoppervlakte heeft 3 niveaus. De smallere onderste verdieping bestaat uit kelderruimtes met o.a. de batterijen van de zonne-installatie en een `bodega`.
Op de middelste verdieping vind je de entree met antieke broodoven, het trappenhuis, een woonkamer/eetkamer/keuken en suite van 42 m2 en een inpandig balkon/zomerkeuken. Aangrenzend is er nog een forse bijkeuken/wasruimte met buitendeur, een toilet en een koele grote voedselkelder.
Op de bovenste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een grote badkamer met bad en inloopdouche, een separaat tweede toilet en een groot overdekt balkon. Er is tevens een kleine vliering.

Het hele huis is voorzien van vloerverwarming, die wordt gevoed door een houtfornuis (ombouw naar een verwarmingsketel op pellets, gas of diesel is eenvoudig mogelijk).
De boiler werkt `s winters op het houtfornuis, `s zomers op zonnepanelen.
De elektriciteit komt ook van zonnepanelen, zonodig ondersteund door een 10 kVA generator, die je binnenshuis kunt bedienen. Er is geen aansluiting op het net mogelijk. Wel beschikken we over internet via de satelliet. Nog best snel ook.
Het water komt in ruime hoeveelheden uit eigen, natuurlijke bron en wordt omhoog gepompt naar een tank voor voldoende druk in huis.

Het is een oase van ruimte en rust, best ruig, maar toch comfortabel, waar wij al 17 jaar wonen.
Op 20 minuten rijden ligt het dorp met basic voorzieningen zoals basisschool, kruidenier/slager, bakker, apotheek en dokter. Op een half uur rijden vind je het stadje Olot en op een uur Girona Airport.


Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Maurits de Groot
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: