Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Cserszegtomaj

Vraagprijs € 340.000

Vraagprijs € 340.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Hongarije te koop


Beschrijving:  


Nieuw gebouwd vrijstaand huis in de buurt van Keszthely (de hoofdstad van Balatonmeer) en de kuuroordstad Hévíz, met de prachtig uitzicht op het Balatonmeer en Hévíz vanaf het terras en de balkons. Het huis is gebouwd in 2011, maar is sindsdien niet gebruikt. Het huis is onmiddellijk bewoonbaar. Het huis heeft een zwembad. Het is een perfecte keuze voor permanent verblijf voor mensen die rust en stilte zoeken.

Beschrijving:
Het huis ligt in een mooie heuvel in een stadje Cserszegtomai. De ligging is zeer gunstig, mooi uitzicht, 3 km afstand van Keszthely /de hoofdstad van Balatonmeer/ en 2 km afstand van wereld beroemde kuuroord Heviz. Keszthely is een van de meest populaire badplaatsen, handel, economische en culturele centrum van de regio. Het heeft ontwikkeld infrastructuur /groot ziekenhuis, prive-klinieken, postkantoren, theater, restaurants, grote shopping centra, aangelegde stranden enz./ Keszthely biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties(het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Dagelijkse treinen en bussen rijden naar Boedapest en andere steden. In het kuuroordstad Héviz (op 2 km. van het dorp) vindt u één van de grootste thermale meren in Europa. De watertemperatuur varieert van 28 tot 38 graden. Het meer is geheel jaar open. Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron. Er zijn veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Heviz heeft een lange geschiedenis van de wijnbouw en wijnproductie.
In Csersegtomaj is er een stadhuis, familiearts, een shop, een post, restaurants en cafés. De gemeente organiseert regelmatig plaatselijke braderieën met optreden en kermis.

Indeling van het huis
Beneden: garage 22,80 m², inkomhal 5,60 m², hal 9,90 m², toilet 1,70 m², wasruimte 3,99 m², hal 17,40 m², woonkamer 46,93 m², keuken 15,23 m², voorraadkamer 3,36 m², terras 12,98 m².
Boven: hal 11,42 m², badkamer + toilet 7,44 m², kleedkamer 4,75 m², slaapkamer 21,40 m², slaapkamer 14,43 m², badkamer + toilet 7,50 m², slaapkamer 27,93 m², balkon 9,00 m², balkon 11,16 m², balkon 19,46 m².

Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit, aardgas en centrale antenne zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas. Deuren en ramen van kunststof met warmte-isolerende beglazing. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes - keramische vloertegels. De tuin is omheind.

Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 3652
Nederlandstalige medewerker Capital99:
Van de Vyver Rita
tel.: +36 305 515 063
E-mail: vandevyverrita@hotmail.com

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


capital99 Ltd
Kossuth Lajos street 49
Kossuth Lajos utca 49
8360 Keszthely
Hongarije

Contactpersoon: Mevr. Rita Van de Vyver
Tel. 0036305515063
Skypenaam vandevyverrita
https://www.capital99.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 33 objecten
  

Kantoorinformatie:


immobiliënkantoor van Keszthely /Balatonmeer/ Ons kantoor bestaat vanaf 1996. We spreken Duits, Engels, Frans, Nederlands en Hongaars. We hebben een interesse om te medewerken met u site en we hopen dat de klanten wie u site gebruiken kunnen onroerend goed in ons land vinden en genieten van hun keuze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: