Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Aquitaine - Dordogne - Dussac

Vraagprijs 238.350

Vraagprijs 238.350

In prijs verlaagd

(Woon)boerderij te koop in Frankrijk - Aquitaine - Dordogne - Dussac -  238.350

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


In schilderachtige omgeving. Een rustig, aan de rand van een gehucht, gelegen gerenoveerd boerderijtje. De woning ligt vrij op een mooi perceel van 3670 m². Achter de woning bevinden zich een prachtige schuur (9 x 19 m) en hangar (7,5 x 15 m) in U-vorm gesitueerd. De sfeervolle binnenplaats wordt compleet gemaakt door een werkende waterput en een terras met een authentieke brood-/pizza oven. Deze comfortabele woning wordt aangeboden met een tegenover gelegen, eveneens natuurstenen, te renoveren huisje (60 m²) met bijbehorende schuur (9 x 19 m) in goede staat op een weideperceel van 5379 m². Kortom dit is dé ideale plek om diverse dromen op het Franse platteland te realiseren!

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ServiceImmo
Domaine de Savigny
58330 St. Saulge
Frankrijk

Contactpersoon: Firma ServiceImmo
Tel. 0033(0)640592011
http://www.serviceimmo.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 22 objecten
  

Kantoorinformatie:


ServiceImmo deelt uw passie voor het Franse platteland. We wonen en leven er zelf en begrijpen beter dan wie ook waarom u juist daar wilt zijn. Om uw Frankrijkdroom te verwezenlijken begeleiden wij u deskundig door het hele traject van informatie aanvraag tot de overdracht van de sleutel. En zelfs verder, als dat nodig is. Met onze ruime ervaring, gedegen kennis en transparante service zorgen we ervoor dat u uw Frankrijkdroom in werkelijkheid kunt beleven. ServiceImmo levert vakkundige, accurate en vriendelijke dienstverlening aan haar klanten die hun karakteristieke huis in Midden-Frankrijk willen kopen of verkopen. ServiceImmo is de deskundige en vriendelijke makelaar met een passie voor het Franse plattelandsleven. Goed bereikbaar, vlot in het aanleveren van gevraagde informatie, betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken. ServiceImmo is d organisatie, die u begeleidt op weg naar uw Franse droomhuis. Vele mensen hebben inmiddels met de hulp van ServiceImmo hun droomhuis in Frankrijk gekocht. Lees hun verhalen op www.serviceimmo.nl onder `klantervaringen`.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten