Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Bulgarije - NoordOost - Bezhanovo

Verkoopprijs € 4.000

Verkoopprijs € 4.000

VERKOCHT

Toon alle grote foto's
Handboek Emigratie-handboek te koop


Beschrijving:  


Oppervlakte: 70 m²
Perceel: 3000 m2
Verdieping: 1
Telefoon: geen
Gebouwd van Baksteen

Beschrijving van de woning:

Wij bieden een landelijk huis in een dorp op 12 km. afstand van de Zwarte zee en het strand. Het huis dient verbouwd te worden , het heeft drie kamers, een keuken en een hal. Het bijhorende perceel /tuin is 3000 m2 met een hoekligging op een stenen weg. Bejanovo is een klein rustig dorp, het is mogelijk om de heel jaar door bewoond te worden of alleen tijdens de ( zomer ) vakantie periodes.

Bezhanovo (Dobrich)
Bezhanovo is een dorp in het noordoosten van Bulgarije. Het is gelegen in de gemeente-kust, Dobrich regio.

Ligging

Het dorp is gelegen in het noordoosten van Bulgarije en 4-5 km. van de Roemeense grens. De zee ligt op 12 km. afstand van het dorp. De bevolking is ongeveer 50 mensen en is heel rustig. Een mooie plek om te ontspannen en de schoonheid van Bulgarije te kunnen waarderen !

Bezienswaardigheden

Ten noorden van het dorp is het beschermde gebied "Bezhanovo", bosgebied gedomineerd door eiken hout en lime, dat is gelegen op 50-200 m hoogte. Van de struiken het meest vertegenwoordigd zijn meidoorn, hondsroos, kornoelje, sumak, vlier, liguster, amorf, enz., van de grassen aardbei, braam, rozenbottels, sint- janskruid en anderen. Vertegenwoordigers van zoogdieren zijn edelherten, reeën, wilde zwijnen, hazen, vossen, wilde kat, das, marter, enz. De meest voorkomende vogels hier zijn patrijs, kwartels, duiven, groene specht, uil, torenvalk, nachtzwaluw, buizerd en anderen.Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


One Care
Post adres : Vardar 1 Vx. b-e et.3 app.8
Dobritsj
9300 Dobritsj
Bulgarije

Contactpersoon: Mevr. Hunsel Yordanova
Tel. 0035958555142
Tel. 00359896779094
http://one-care.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Bulgarije: 143 objecten
  

Kantoorinformatie:


One Care bemiddelt in opdracht van geïnteresseerde bij het zoeken van onroerend goed in Bulgarije. Op dit moment adverteren wij actief met objecten uit Noordoost Bulgarije - een gebied met meer dan 1 mln dka (1 dka = 1000 m2) landbouw land. Het gebied heeft een gunstige ligging ten opzichte van de zee en de internationale luchthaven Varna.

One Care werkt in opdracht van haar klanten - wij zoeken vaak objecten die worden verkocht direct door eigenaaren, zodat er onnodige kosten worden bespaard en de klanten een reële inzicht hebben in de kosten schema. Wij maken in overleg met u een voorselectie van objecten uit het gebied Dobrudja (Noordoost Bulgarije). Wij gaan de verkoopstatus na van de woningen voordat wij u deze aanbieden. Wij hebben toegang tot meer dan 1000+ objecten die momenteel worden aangeboden op een prijsniveau vanaf €3500 (k.k). Om een selectie daarvan te kunnen maken vragen wij eerst de juiste gegevens van de klant – naam, adres en telefoon nummer voor contact en de zoekcriteria. Na akkoord kunnen wij u de selectie van actuele woningen, vertaald in het Nederlands toesturen.

•Wij zoeken en bieden de u voor meest geschikte objecten aan, op aanwijzing van uw criteria - begeleiding bij oriënteren van typen onroerend goed en de verschillende locatie mogelijkheden
•Plannen en realiseren van een bezichtigingsreis naar Bulgarije met als hoofddoel aankoop van onroerend goed en toegang tot haar brede lokale netwerk van juridische en accountancyspecialisten
•Begeleiding en ondersteuning verbonden met juridische, administratieve en belasting zaken


Daarnaast bieden wij diverse aanvullende diensten, zoals:

•Uitgebreid juridisch onderzoek en rapportage naar de status van het object (standaard wordt deze in het Engels aan u overgedragen , indien gewenst kunnen wij tegen een vergoeding een vertaling in het Nederlands voor u maken)
•Registratie van een bedrijf in Bulgarije (indien nodig en/of gewenst)
•Hulp bij het afsluiten van verzekeringen
• Uitleg over de jaarlijkse kosten onder andere i.v.m. het regelen van betalingen van jaarlijkse belastingen via geautoriseerde advocaat indien gewenst
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: