Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Portugal - Algarve - Faro - Loulé - Almancil

Vraagprijs € 3.200.000

Vraagprijs € 3.200.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Portugal te koop


Beschrijving:  


Almancil.

Dit uitstekende pand, gebouwd in een klassieke stijl, is gelegen in Sao Lorenço, een van de meest gewilde gebieden van Quinta do Lago, en beslaat 2 percelen te wijten aan de geadopteerde land status van de aangrenzende perceel. Gelegen in de buurt van de San Lorenzo Championship Golf Course en op slechts enkele minuten van het Ria Formosa natuurreservaat, diverse restaurants en gouden stranden. Het interieur van dit grote huis kan alleen worden omschreven als prachtig elegant; de accommodatie is ingericht in luxe warme tinten. Abloom Boutique Real Estate wordt beoordeeld door haar klanten als de beste in de lokale marktkennis. Hun portefeuille van exclusieve eigenschappen in de gouden driehoek en de centrale Algarve platteland, alsmede hun vermogen om altijd de juiste koper te verbinden met het perfecte product zorgt ervoor dat ze de top keuze van de makelaar voor al hun cliënt ´ s toekomstige transacties. Hun reputatie van professionaliteit, integriteit, lokale marktkennis en die persoonlijke touch wint ze te koop na verkoop.

Features: Alarm, Air conditioning, Garage, Open haard, Centrale ligging, Zwembad, Terras, Energiecertificaat: D.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Abloom Makelaar
Rua do comercio
Barros de Almancil, Edif Mendonca
8135-127 Almancil
Portugal

Contactpersoon: Firma Abloom/Marcella
Tel. +351 919855486
Tel. +351 289 396 780
Skypenaam Abloom
https://www.abloomproperties.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 47 objecten
  

Kantoorinformatie:


ABLOOM Boutique Real Estate.\r\nEen persoonlijke service in combinatie met een gedegen kennis van de lokale markt, een realistische kijk en een “hands-on” aanpak. Abloom streeft te allen tijde naar een excellent resultaat.Abloom Properties werd opgericht door Nederlandse : Marcella Spee Horta e Costa. Met haar expertise,inspiratie, en 20 jaar ervaring creëerde zij deze dynamische boutique vastgoed onderneming. Ze is erin geslaagd om een top groep van professionals samen te brengen die haar begeleiden in de huidige vastgoedmarkt. Abloom properties combineert een zakelijke benadering met een sterk persoonlijke service ,ondersteund door een praktische aanpak en een zeer gedegen kennis van de lokale omgeving . Het gehele team van Abloom Properties is vastbesloten om te excelleren en mede daardoor heeft het haar goede resultaten en reputatie verdiend. Abloom´s vermogen om de behoeften van hun klanten met succes te identificeren en te begrijpen, maakt haar een geliefde Makelaardij in de Gouden Driehoek van de Algarve.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: