Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Portugal - Aveiro - Anadia - Avelãs de Caminho

Vraagprijs € 195.000

Vraagprijs € 195.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Portugal te koop


Beschrijving:  


Wat is het?
Dit woonhuis dateert uit eind jaren zestig en is destijds gebouwd met eersteklas materialen. Ook bij de verbouwingen die in de loop van de jaren zijn verricht, is gekozen voor goede materialen. De woonoppervlakte van het huis is ongeveer 265 m2. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers waarvan twee en suite zijn en ingebouwde kasten hebben, een badkamer een keuken met een ruime voorraadruimte, een ruime woon/eetkamer, een kleine zitkamer met open haard en een kantoortje. Via een vaste trap kan de zolder worden bereikt waar een slaapkamer, badkamer, kantoorruimte en opslagruimtes zijn. Onder een gedeelte van het huis is een grote verblijfsruimte van ongeveer 120 m2 met een gastentoilet, een zitgedeelte en een bar. Ook deze is te bereiken via een vaste binnentrap.
Hoe zijn de voorzieningen?
Het huis heeft leidingwater en heeft een goede eigen waterput. Elektriciteit is aangesloten. Een telefoonlijn is aanwezig. Voor afvoer is een septic tank maar riolering ligt in de straat. Vrijwel alle ruimtes zijn voorzien van elektrische verwarmingselementen. De ramen zijn voorzien van rolluiken.
Bijzonderheden?
Het huis is in goed onderhouden staat en de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Het huis heeft een eigen stijl waardoor het geen doorsneehuis. Naast dit huis ligt een goed onderhouden ander huis uit de jaren 30 dat eveneens in goede staat is eventueel erbij gekocht kan worden voor een bedrag van 80.000 euro.
Is er buitenruimte?
Naast en voor het huis ligt een siertuin van ongeveer 500 m2. Eeen deel van de tuin is terras. Voor en naast het huis is een overdekte veranda.
Waar is het?
Het huis ligt in het dorpje Canelas, behorend tot Avelãs de Cima dat valt onder de gemeente Anadia. Het is goed bereikbaar via een verharde weg. Het dorpje heeft een café. Anadia is ongeveer 10 km. Dit is een stadje waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels, supermarkten, postkantoor, restaurants, banken, artsenpraktijk, ziekenhuis, publieke en privéscholen, bibliotheek, busstation en weekmarkt. Het wordt gezien als de hoofdstad van de ´espumantes´ (bruiswijn) en ligt in het centrum van de wijstreek Bairrada. Het ligt ongeveer 40 km van de kust en aan de voet van het natuurgebied ´Caramulo´.
Energie categorie: E

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Terra Dos Rios Mediaçao Imobiliária Lda
Praça Dr.Castanheira Neves 10 C
3420-307 Tabua
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Heleen Terlouw
Tel. 00351-967 473 805
https://www.terradosrios.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 118 objecten
  

Kantoorinformatie:


Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een ruïne om op te knappen, een villa met zwembad of een bouwkavel; Terra dos Rios is uw betrouwbare partner! Het aanbod van Terra dos Rios vindt u in Midden Portugal. Wij zijn actief in het gebied vanaf de stranden van de Costa da Prata tot in het gebergte van de Serra da Estrela. We´ll find your property! Voor ons is het belangrijk te vinden wat u zoekt. Daarom doen wij ons best daar samen met u een goed beeld van te krijgen. Een huis kopen in het buitenland stelt u voor andere problemen dan in uw eigen land. Niet alleen de taal, ook de regels, gebruiken en de tijd die u er voor moet uittrekken zijn factoren om rekening mee te houden. Terra dos Rios bemiddelt daarom niet alleen bij de koop, maar geeft waar nodig ondersteuning in het hele proces van oriëntatie, koop en eventueel verbouwing. Wij kennen de Portugese wet, maar ook de ongeschreven regels en hebben ervaring met ‘lastige gevallen’. Wij maken bij onze activiteiten gebruik van een stevig netwerk van deskundigen. Hierdoor blijft het aanbod gevarieerd en bent u bij uw koop of verkoop verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Wilt u voordat u naar Portugal afreist nog eens rustig de mogelijkheden met ons doorspreken in Nederland of België? Ook dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Kwaliteit en deskundigheid Terra dos Rios is een erkend makelaar. Erkende makelaars in Portugal hebben een diploma van INCI. Erkende makelaars herkent u in dit land aan het AMI nummer. Dat wij een makelaarsvergunning hebben is van belang voor onze kopende en verkopende klanten. U bent ervan verzekerd dat wij voldoen aan de eisen van de Portugese overheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij kennis van zakenhebben en dat wij die kennis ook voordurend up to date houden. Maar niet alleen dát staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zien graag tevreden klanten en daar doen wij ons best voor. Samen met u maken we het beeld van wat u zoekt zo concreet mogelijk. Daarna gaan we actief aan de slag om uw toekomstige woon-, vakantie-, of werkplek te vinden! De voordelen van samenwerken met Terra dos Rios: • Continue aandacht voor kwaliteit. • Uitgebreide kennis van de markt. • Een persoonlijke benadering • Actuele vakkennis. Erkende makelaars zijn verplicht hun vakkennis en de ontwikkelingen in de markt bij te houden. Met cursussen, seminars en bijeenkomsten met collega´s zorgen wij ervoor dat onze kennis actueel is. • Bescherming van uw belangen. Ter bevordering van een transparante werkwijze, werken wij volgens de algemene voorwaarden voor Portugese makelaars. Deze voorwaarden zijn ontwikkeld door de APEMIP de belangenvereniging van Portugese makelaars) • Promotie van uw onroerend goed via een uitgebreid internationaal promotienetwerk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: