*  Groot internationaal aanbod van koopwoningen
*  Handige informatie, ervaringsverhalen en columns
*  Onmisbare handboeken, producten en diensten
Home Woningaanbod Zoek een makelaar Landen-Webwinkel Adverteren Gratis Nieuwbrief Inloggen
 
285 Huizen te koop in Franche-Comté - Frankrijk 76 Woningen te koop in Haute-Normandie - Frankrijk 23 Huizen te koop in Ile-De-France - Frankrijk 116 Woningen te koop in Picardie - Frankrijk 676 Huizen te koop in Poitou-Charentes - Frankrijk 1367 Woningen te koop in Provence-Alpes-Côte - Frankrijk 447 Huizen te koop in Rhône-Alpes - Frankrijk 1240 Woningen te koop in Languedoc-Roussillon - Frankrijk 616 Huizen te koop in Limousin - Frankrijk 145 Woningen te koop in Lorraine - Frankrijk 1547 Huizen te koop in Midi-Pyrénées- Frankrijk 199 Woningen te koop in Nord Pas-de-Calais- Frankrijk 168 Huizen te koop in Pays de la Loire - Frankrijk 1 Woningen te koop in Alsace - Frankrijk 1402 Huizen te koop in Aquitaine - Frankrijk 959 Woningen te koop in Auvergne - Frankrijk 493 Woningen te koop in Basse-Normandië - Frankrijk 1217 Huizen te koop in Bourgondië - Frankrijk 391 Woningen te koop in Bretagne - Frankrijk 146 Huizen te koop in Centre - Frankrijk 130 Woningen te koop in Champagne-Ardenne - Frankrijk 2 Huizen te koop op Corsica / Corse - Frankrijk

KOOP WONINGEN FRANKRIJK

Een woning of huis kopen in Frankrijk?

Ontdek ons ruime aanbod van 11.646 woningen in Frankrijk
gesorteerd per Franse Regio.

Alle regio's van Frankrijk met ruim aanbod van Koop Woningen in Frankrijk

 
Regio's van Frankrijk:
Aquitaine, Auvergne, Basse-Normandie, Bourgogne, Bretagne, Centre,
Champagne-Ardenne, Franche-Comté, Haute-Normandie
Ile-De-France, Languedoc-Roussillon, Limousin
Lorraine, Midi-Pyrénées, Nord Pas-de-Calais
Pays De La Loire, Picardie, Poitou-Charentes
Provence-Alpes-Côte, Rhône-Alpes

 

Ons aanbod van woningen in Frankrijk

Het aanbod van woningen in Frankrijk ontvangen wij rechtstreeks van Franse en Nederlandse makelaars. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in Frankrijk.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op één van de Franse Regio’s heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van het gewenste Departement en plaatsnaam. Helaas geven de makelaars uit Frankrijk deze plaatsnaam niet vaak op, omdat andere makelaars dan ook de mogelijkheid hebben zelf dit huis te koop aan te bieden.

Heeft u de woning gezien in ons tijdschrift HUIS & aanbod Magazine, dan kunt u direct in het linker rode zoekgedeelte de snelcode invoeren die bij de desbetreffende huis staat vermeld. U komt dan direct bij het juiste pand uit.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Boerderij met een zwembad en dan pas kiezen voor het departement Bourgogne.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie Villa in de Provence met een zwembad, een grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen aan een Golfterrein. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in Frankrijk, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Frankrijk.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!


TIP VAN DE DAG

Woning kopen Frankrijk / Huis te koop in Frankrijk
€ 803.000

Grote melkboerderij met 99 hectare. Melkquotum 400.000 liter....
 

Wonen en kopen in Frankrijk  

Onmisbaar juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek voor iedereen die overweegt om een huis te kopen in Frankrijk!!!