Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Noorwegen - Østlandet (OOST) - Hedmark - Trysil

Vraagprijs € 200.000

Vraagprijs € 200.000

Bungalow te koop in Noorwegen - Østlandet (OOST) - Hedmark - Trysil - € 200.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


grootste skiresort Scandinavie - puur natuur - goed bereikbaar - zomer en winterbestemming Gelegen nabij . Trysil in de provincie Hedmark is vooral bekend omdat het het grootste skiresort is van Scandinavie. Met in totaal 72km aan pistes en sneeuw gedurende een half jaar trekt Trysil vele toeristen uit heel Europa. Tevens is er een ruim loipenetwerk voor de langlaufliefhebber. Maar denk ook eens aan andere winteractiviteiten zoals een hondesleetocht, met de paardenslee diep het bos in of met de snowscooter het landschap ontdekken. In de zomer heeft Trysil voor iedereen wat te bieden. Trysil ligt tussen de meren Femunden en Mjosa waar u heerlijk kunt zwemmen, kanoën, roeien of natuurlijk ook vissen. Wandelen en fietsen kan hier prima door de bossen of langs kleine dorpjes. Trysil heeft genoeg winkels voor de dagelijkse boodschappen en meer, en heeft zelfs een eigen shopping center. De golfliefhebber kan aan de slag op de uitdagende golfcourse van Trysil. De kavels bij Trysil hebben verschillende groottes. U kiest diegene die bij u past en daarbij kiest u een voor u passende bungalow. Diverse vormen en maten zijn beschikbaar. Wij adviseren u hier natuurlijk over de beste indeling en uitvoering. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Alpreal makelaardij
de Biestermannen 22
Bezoek Svp Alleen Na Afspraak
5591 NH Heeze
Nederland

Contactpersoon: Mevr. Karin Eegdeman
Tel. 0043-(0)664 941 1147
Tel. 0031-(0)4071 10322
http://www.alpreal.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Noorwegen: 3 objecten
  
Oostenrijk: 28 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Alpreal is in 2005 opgericht door Ajo Smedema en Karin Eegdeman. Sindsdien hebben we vele buitenlanders geholpen met de aankoop van een passend appartement, huis, chalet of horeca-object in Oostenrijk. We doen ons uiterste best een gevarieerd aanbod te kunnen aanbieden. Daar we zelf vijf jaar in de Oostenrijkse Alpen hebben gewoond kennen we zowel de omgeving als ook de Oostenrijkers van binnen uit. We werken samen met een aantal geselecteerde makelaar partners en project ontwikkelaars in Salzburgerland, Tirol, Vorarlberg, Karinthië en de Steiermark. We focussen daarbij vooral op de `innere Alpen` waar je zowel in de zomer alsook in de winter kunt genieten. We staan klaar om u te helpen bij de bemiddeling van uw droomobject en alles wat daarbij komt kijken.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten