Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nedersachsen - Ost-Friesland - Zetel

Vraagprijs € 270.000

Vraagprijs € 270.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop


Beschrijving:  


Rietgedekt landhuis met oprijlaan en extra wooncompartiment op groot parkachtig perceel nabij recreatieplas. Naast eigen gebruik ook mogelijkheden voor bijv. deels verhuur als gastenverblijf of vakantiewoning. Op korte afstand van de NL grens.

LOCATIE: 26340 Zetel. District: Ostfriesland Landkreis: Friesland

REGIO: t. h. v. Assen- Groningen- Emmen in Duitse grensstreek Westoverledingen (D)

KENMERKEN:
Gebruiksdoel: wonen
Soort object: vrijstaand rietgedekt landhuis met extra wooncompartiment
Ligging: landelijke sfeer, aan eigen oprijlaan, nabij dorpsrand, nabij recreatieplas.
Bouwjaar: oorspronkelijk 1908, in 1977 ver (uit)gebouwd , waarna aan tijd aangepast
Woonopp.: ca.123 m2
Perceelsopp.: maar liefst ruim 3000 m2 (ca. 3122 m2 )
Buitenruimte: parkachtig perceel, keurige tuinaanleg, staatsbossen in naaste omgeving.
Verwarming: centrale verwarming op olie
Overig: gebruiksmogelijkheden voor eigen gebruik, maar tevens ook gasten verblijfsruimtes

OMSCHRIJVING:
Op een parkachtig perceel in landelijke sfeer- met buren op afstand- bevindt zich dit rietgedekt landhuis in vakwerkstijl te midden van een coulissenlandschap op zowel korte afstand van staatsbossen als ook nabij recreatiewater. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 3000 m2 (ca 3122 m2). Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1908, grootschalig verbouwd en gemoderniseerd 1977, waarna in de loop der jaren, regelmatig aan de tijd aangepast. Tevens plaats en woonruimte voor wellicht meerdere gezinnen / generaties onder één dak of verblijf van vakantiegasten vanwege de toeristisch attractieve omgeving. Uiteraard ook een ideale woonplek voor het houden van huisdieren.

INDELING:
Begane grond (woning nr.1): entree / hal, toilet, eetkeuken incl. inbouwkeuken, woonkamer met kachelhaardaansluiting, bijkeuken/ bergruimte.

Verdieping: trappenhuis met galerij, overloop, slaapkamer, badkamer, ketelhuis.

Gastenhuis: robuuste centrale ruimte met o.a. keuken en eethoek alsmede woon-living, slaapnis op verhoging, badkamer met toilet.

BIJZONDERHEDEN:
Dit uniek gelegen landhuis biedt- met geringe aanpassing- zowel mogelijkheden voor ook gelijkvloers wonen, als ook plaats voor meerdere gezinnen / generaties onder één dak.. Derhalve is aankoop door 2 gezinnen / generaties wellicht ook en optie.

OMGEVING:
De gemeente Zetel ligt onder de rook van de regiostad Oldenburg, reikt in het noordoosten tot de kust van de Jadebusen en grenst in zuidwestelijke richting aan de Landkreisen Wittmund, Ammerland en Leer. Het landschap van de gemeente Zetel kenmerkt zich door veel groen, afgewisseld met houtwallen en karakteristieke oude bomenbestanden en biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Voor liefhebbers van kust en watersport is de afstand slechts weinig rijminuten naar de Nordseeküste. Zetel heeft een goed voorzieningenniveau en ligt centraal t.o.v. de streekcentra Westerstede, Varel en Oldenburg, alwaar alle denkbare voorzieningen (o.a. ziekenhuis) aanwezig zijn. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Winschoten (NL), Leer (D), Assen (NL), Meppen (D), Emmen (NL) en Groningen (NL). Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 28 en A31 in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo www.friesland.de

INFORMATIE:
Aanbod vrijblijvend en tussentijdse verkoop niet uitgesloten. Prijswijzigingen voorbehouden. Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW. Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars.nl.

CONTACT:
Bel gerust 06-53942783 voor meer informatie over kopen in Duitsland in het algemeen, of de bij ons te koop staande panden Uiteraard informeren wij U graag -direct telefonisch- op persoonlijke wijze. Bezichtigingsafspraken uitsluitend onder voorbehoud en slechts na tijdig telefonisch overleg vooraf.

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Interhuys Makelaars
Postbus 25
9663 ZG Nieuwe Pekela
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Norder
Tel. 0597-645028
Tel. 06-53942783
Fax. 0597-645029
http://www.interhuysmakelaars.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 107 objecten
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: