Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Griekenland - Peloponnese - Vasilitsi

Vraagprijs € 89.000

Vraagprijs € 89.000

Woonhuis te koop in Griekenland - Peloponnese - Vasilitsi - € 89.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


PRICE CUT (€ 125.000,-- > € 89.000,--)
Bijzonder authentiek huis van ca. 150 jaar oud midden in het heuveldorpje Vasilitsi. Bestaande uit twee verdiepingen van elk ca. 60 m² en een uniek dakterras met uitzicht op het dorp, het heuvellandschap en de zee. Dit huis ligt midden in het bergdorpje Vasilitsi waar men terecht kan voor de eerst noodzakelijke boodschappen. Daarnaast is er om de hoek een drukbezochte taverne `Nikos` genoemd naar de eigenaar altijd in een Che Guevara T-shirt die hier de keuken bestiert. Dit huis is op de bovenverdieping ingedeeld met een living (voorzien van een airco) met open keuken en daarnaast een slaapkamer met badkamer (voorzien van een wasmachine). De beneden verdieping bestaat uit een living met open keuken en twee slaapkamers met een badkamer. Daarnaast is er een fraai dakterras met panorama uitzicht.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Griekenland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Pelops Greek Houses
Antoinette van Pinxterenlaan 1
6532 CV Nijmegen
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Joop Derksen
Tel. 0031-(0)6 16330041
http://www.pelopsgreekhouses.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Griekenland: 23 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw tweede huis in Griekenland? Pelops Greek Houses zorgt voor een betrouwbare en deskundige begeleiding. Pelops Greek Houses is een kleinschalig en persoonlijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van tweede huizen en bouwkavels in de Peloponnesos van Griekenland. Wij bieden u deskundige begeleiding bij de aankoop van een betaalbaar tweede huis in Griekenland. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van oriëntatie tot en met de aankoop van een tweede huis of bouwkavel in de Peloponnesos van Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening en service ter plaatse. Het Griekse Messinia, meest zuidelijke punt van de west Peloponnesos, staat aan de vooravond van één van de grootste toeristische ontwikkelingen van Griekenland in één gebied! De huidige bouw van de meest luxueuze golfresorts van heel Griekenland zullen zorg dragen dat het gebied verder ontwikkeld zal worden. Dit zal het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid het gehele jaar door sterk vergroten. In de toekomst zal dit gebied bekend worden als de "Goudkust" van Griekenland voor tweede huis bezitters.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Griekenland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten