Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Demangevelle

Vraagprijs € 275.000

Vraagprijs € 275.000

Maison de Caractère te koop in Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Demangevelle - € 275.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's

Translate

Beschrijving:  


Situatie: Een schitterende, grote, voormalige Pastorie naast de kerk met een mooi aangelegde tuin en prachtig uitzicht over de Vogezen.
Indeling: Ruime entree 23m² met garderobe en wc, living 28m², eetkamer 27m², geëquipeerde keuken 18m², voorkamer 17m², slaapkamer met douche en wastafel 17m².
Etage: Hal 16m², 5 kamers 17, 16, 18, 27 en 17m², badkamer bad/ douche/ dubbele wastafel/ bidet/ wc, atelier 23m² met aanrecht en wateraansluiting.
Inpandige schuur 34m², stookruimte 16m²
Prachtige gewelfkelders onder het hele pand. Op het terrein een schuurtje voor tuingereedschap en een garage links op de prachtige binnenplaats 23m² met broodoven
Aansluitingen: water, licht, dorpsriool, centrale verwarming op stookolie en een waterontharder.
Oppervlakte grond: 1804m²

Bijzonderheden: Ruimte en perfectie. Schitterende voormalige pastorie in een leuk echt Frans dorpje met een mooi uitzicht over de Vogezen, het bergachtige achterland van ons gebied. Het huis bied buitengewoon veel ruimte en is daarom uiterst geschikt te maken voor kamerverhuur of te gebruiken als familiehuis. Er is al een gastenkamer met eigen douche en wastafel. Verder is er voorzien in een grote badkamer met bad, douche en dubbele wastafel bidet en wc. Een moderne volledig geëquipeerde keuken met aansluitend het woongebied: eetkamer, woonkamer en salon met open haard.
Vanuit de woonkamer loopt men het natuurstenen terras op met een schitterend uitzicht over de vallei van de rivier "le Côney". Onder het terras, te bereiken via een natuurstenen trap ligt de mooi verzorgde tuin met zwembad en een Petanque baan (ook wel jeu-de-boules genaamd).
Naast een aantal grote kamers is er ook een atelier in twee niveaus met watervoorziening waarvan een deel op dit moment wordt gebruikt als logeergelegenheid. Dit deel is eventueel apart te verhuren of te gebruiken voor meerdere gezinnen of schilders atelier met lichtinval van twee kanten. Op de ruime overloop zijn een viertal grote inbouwkasten. Onder het gehele woongedeelte van de pastorie bevinden zich schitterende gewelfkelders, ideaal voor de opslag van wijn, maar zeker ook geschikt te maken als eetgelegenheid b.v. tables d`hôtes.
Er is voorzien in een centrale verwarming op stookolie en een systeem voor het ontharden van het drinkwater. Op nog geen 4km afstand is een ruime jachthaven met restaurant aan de rivier "la Saône" en golfbanen op 45km in Vittel en Luxeuil les Bains. Het wintersportgebied met mooie pistes in de Vogezen op ongeveer 90km afstand en de oprit naar de autoroute A31 op 45km.
Voor het huis is een ruime binnenplaats met daaraan tevens een garage en een voormalig kippenhok. In de garage bevindt zich een oude natuurstenen broodoven die nog geheel in takt is, daar kan men dus brood of pizza`s bakken op de ouderwetse manier zoals de oude dorpelingen en meneer pastoor dat vroeger deden. Het huis is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
Een schitterende pastorie met geweldig veel ruimte op een prachtige plek van waaruit men mooie wandelingen kan maken in het groene natuurgebied van de Haute-Saône. Het huis en de streek hebben net iets meer dan men zich voor kan stellen.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


WNB Immobilier Conseiller en Immobilier
12 Rue de la Brasserie
70500 Bousseraucourt
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Walther Barkmeijer
Tel. 0033-608 999 712
http://www.wnbimmobilier.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 27 objecten
  

Kantoorinformatie:


WNB Immobilier conseiller en immobilier bemiddelt en adviseert bij de aankoop van uw Franse huis. Wij kunnen bogen op een ruime ervaring: 19 jaar van bemiddeling en begeleiding van kopers en verkopers in de Franse onroerend goed sector. Wij kunnen eveneens voor u als koper adviseren en bemiddelen. U vindt zelf een huis? Dan kunnen wij voor u de volledige afwikkeling en juridische begeleiding verzorgen. Naast makelaarservaring beschikken wij over grote bouwkundige kennis opgedaan gedurende vele jaren van bouwen en adviseren in de specifieke Franse bouwwijze, maar ook met kennis van zaken vanuit Nederland. Op onze vernieuwde website vindt u een aantal nieuwe pagina`s toegevoegd : Iets over de streek. Bekijk ook zeker even onze pagina Informatie vol handige en vaak zelfs onontbeerlijke informatie. Ons huizenbestand bevindt zich in een groot deel van de Vogezen, Haute-Saône en de Haute-Marne. In de loop van ongeveer 20 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd in de bemiddeling bij de aankoop van woningen in dit schitterende gebied. Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met veel notarissen in ons gebied. Naast de volledige begeleiding bij de aankoop van woningen verzorgen wij ook hypotheken bij Franse banken, het op naam zetten van water, licht en het afsluiten van de verplichte verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over contacten voor bouwkundige inspecties en voor de verplichte inspecties van de afvalwatervoorziening. We stellen onze diensten graag aan u ter beschikking en hopen u te mogen ontmoeten om uw Franse droom of werkelijkheid te realiseren. We beschikken altijd over een groot aanbod woningen en andere panden om aan uw wensen te voldoen. Echter als we niet hebben wat u zoekt, zoeken we wat u hebben wilt. Graag tot ziens in ons prachtige gebied. Ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Walther Barkmeijer
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland


<<< Terug naar zoekresultaten