Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Portugal - Leiria - Pombal - Carriço

Vraagprijs € 240.000

Vraagprijs € 240.000

Villa te koop in Portugal - Leiria - Pombal - Carriço - € 240.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Het complex, in een landelijke en heel rustige omgeving, is aan drie kanten omgeven door bos. Het bestaat uit 2 aparte huizen (nummers) op totaal 1,8 ha grond waarvan een gedeelte bebost is. Het ligt op 6 km van het rustige en mooie strand Praia Osso da Baleia. Grote steden als Pombal, Leiria en Figueira da Foz (moderne badplaats) liggen op ongeveer 30 km afstand, Coimbra op 60 km en Lissabon en Porto (vliegvelden) op180 km. Nog geen criminaliteit.

Het eerste huis is het originele huisje van 110 m2 dat wordt gerestaureerd. Het dak (geïsoleerd), de buitenmuren (dubbel en geïsoleerd) en de ramen (dubbel glas) zijn al vernieuwd. Intern moet nog afgewerkt worden. Tijdelijk is de oude doucheruimte/keuken met warm/koudwater en een aparte toilet ruimte nog bruikbaar evenals een waterput en een septictank. Er is gemeente water en elektriciteit aanwezig.

Het tweede vrijstaande huis van 255 m2, is gebouwd in 2005 en onderhoudsarm. Het heeft moderne apparatuur zoals een centrale verwarming met direct heet-water feature in alle badkamers en keukens, een alarm- en telefoon-installatie met telefoon in alle vertrekken en internet in en rondom het huis. Onder het gehele huis is een kruipruimte van iets meer dan 1 mtr hoogte en is intern toegankelijk.
De begane grond bestaat uit een ruime keuken met toegang tot grote terrassen (waarvan 2 overdekt) rondom het huis, een grote woonkamer met ruime entresol en toegang tot de bovenverdieping. Verder 2 slaapkamers, 1 ruime badkamer, 2 toiletten en een opslag/wasmachine kamer. Gehele verdieping is rolstoel toegankelijk.
Bovenverdieping heeft een ruime slaapkamer met badkamer en keuken en een 55 m2 berging (niet meegenomen in de 255 m2).

In de achtertuin tuin is een tweede gesloten waterput en een werkruimte (schuur) van 35m2 met stenen muren (dubbel en geïsoleerd), raam met dubbelglas en elektra. Deze ruimte bevat een uitgebreide hoeveelheid gereedschap alsmede een zit-grasmaaier. Verder een groot grasveld, diverse fruitbomen en het bosdeelgedeelte met eucalyptus- en dennenbomen.

Wij zijn om gezondheidsredenen niet in staat de verdere afbouw te realiseren en moeten om die reden het complex helaas in de verkoop doen inclusief de inboedel maar exclusief enige privé eigendommen.

Mogelijkheid tot aanleg van een camping.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Portugal

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten